Salg af fordringer — få frigjort kapital og forbedret kundepleje

Misligholdte fordringer binder kapital og kan udfordre virksomhedernes muligheder for at investere i det, der er deres kerneforretning. Salg af fordringer giver dig mulighed for at fokusere på vækst.

Inddrivelse af gæld, og måske hele porteføljer,  kræver tid og kræfter, som din virksomhed kunne investere bedre i sin kerneforretning. Risikoen for tab gør det også vanskeligt at budgettere og dermed forudsige et forventet afkast.

Intrum har over hundrede års erfaring med inkassotjenester, og vi har samtidig specialiseret os at give den bedste kundepleje — at tilbyde individuelle og fair løsninger, effektive og holdbare og som viser vejen til en sund økonomi. Vi investerer i mange gældstyper, og med kontorer i 24 lande i Europa har vi den fornødne størrelse og  internationale ekspertise, der er så vigtig for at kunne forhandle en aftale på plads, så du får frigjort kapital og samtidig forbedret kundepleje.

Sammen laver vi en inkassostrategi, der sikrer god kundeopfølgning, hurtig betaling og en positiv kundeoplevelse i hele kreditcyklussen. Dette kan gøres i forbindelse med serviceaftaler, international inkasso og andre kreditstyringstjenester.

Hvordan fungerer det så at sælge til Intrum?

Første skridt er at værdiansætte og score gældsporteføjen. Dernæst forhandler vi os til enighed om pris, kundekommunikation og inddrivelsesstrategi.

Intrum har opkøbt gældsporteføljer siden 1992. De fleste kunder vælger at sælge fordringer efter en betalingsfrist er overskredet eller fordringerne er afskrevet — enten i forbindelse med en forward flow-aftale eller som one-off.

Vores evne til at forudsige det præcise inddrivelsesniveau er imponerende høj, og det skyldes ikke mindst vores omfattende data og veludviklede analysemodeller.

Næste skridt er at forhandle og opnå enighed om kontrakten og kommunikationsstrategien i forhold til dine kunder på plads. En velovervejet tilgang er yderst vigtig, og Intrum bidrager gerne med indsigt, ekspertise og best practice.


Kontakt os gerne hvis du har fordringer til salg

Minimum 300 stk.