Telecom — Hi3G

Jesper Wieslander er Head of Risk Management hos Hi3G (kendt som 3), et af Danmarks største teleselskaber. For ham er det vigtigt med et tæt og transparent samarbejde, hvor begge parter skal levere for at sikre de bedste resultater.

Hvorfor valgte du Intrum som partner til håndtering af din inkassoproces?

"Oprindeligt, tilbage i 2011, blev Intrum valgt efter en RFQ-proces, hvor Intrum afgav det mest attraktive tilbud. Gennem vores partnerskab er aftalen blevet justeret for at imødekomme de skiftende forhold i telekommunikationsmarkedet."

Hvordan har Intrum understøttet din virksomhed?

"Intrum har løbende støttet vores strategi og foreslået nye måder at forbedre vores cash flow."

Hvordan har samarbejdet med Intrum været under COVID-19?

"Under pandemien har Intrum været meget hjælpsomme, og hjulpet os med yderligere rapportering og markedsinformation."

Hvorfor tror du, at Intrum vil være en strategisk partner for dig fremadrettet?

"Vi har en meget transparent samarbejde med faste månedlige møder, og detaljeret afrapportering vedrørende de faktiske og forventede inddrivelsesrater. Jeg sætter stor pris på vores samarbejde og det faktum, at begge parter skal levere for at sikre de bedste resultater."


Om Intrum

Som markedsledende kreditstyringsvirksomhed har Intrum en omfattende ekspertise indenfor inkassotjenester. Vi har egne kontorer i 24 lande i Europa samt i Sydamerika (Brasilien) og mere end 10.000 erfarne medarbejdere, som alle dagligt ønsker at gøre en forskel — for dig og dine kunder.


Gør som Hi3G — bliv kunde hos Intrum

Leading the way to a sound economy.