Formål, mission, vision

Leading the way to a sound economy

Formål

Leading the way to a sound economy.

Intrum fører vejen til en sund økonomi, for privatpersoner, virksomheder og for samfundet som helhed. Vi argumenterer for at rettidig betaling til virksomheder og organisationer, er en forudsætning for deres fortsatte vækst og udvikling. På samme tid er en sund privatøkonomi grundlaget for god livskvalitet og skaber mulighed for at folk kan opnå deres drømme og mål. Gennem vores services skaber Intrum jobs og muliggør vækst.

I vores globaliserede økonomi er det en stor styrke, at Intrum har kontorer i 20 lande, hvor vi har ekspertise i alt fra lokale love og bestemmelser til branchestandarder. Vores globale udbud kombineret med lokal viden gør os i stand til at forstå vores klienter og kunders situation eller forretning. Gennem vores komplementære netværk af professionelle partnere er vores tilstedeværelse i 180 lande.


Mission

We help companies prosper by caring for their customers.

Gennem Intrums betalingsløsninger og inkassoservices hjælper vi virksomhederne med at få betaling for deres varer og tjenester. Vi servicerer omkring 80.000 virksomheder globalt og hjælper dem med at vækste ved at tage godt hånd om deres kunder. Vores fokus er at skabe fælles værdi for virksomheder og samfundet, som begge drager nytte af at virksomhederne modtager betaling til tiden og at forbrugerne bliver gældsfri. Hos Intrum ønsker vi at yde et varigt bidrag: Vi ser os selv som partnere til virksomheder, regeringer og andre interessenter, der ønsker at skabe en sund økonomi.

Baseret på forbrugerindsigt forstår vi det enkelte individ, forskellige perspektiver og situationer. Vi behandler altid andre med værdighed og respekt. Dette gælder både for vores kunder og deres kunder, såvel som for vores kolleger. På baggrund af disse værdier stræber Intrum efter at have tillidsfulde og langsigtede relationer med vores kunder.

Intrum blev etableret i 2017 efter fusionen af Intrum Justitia og Lindorff. Som én samlet virksomhed tilbyder vi intelligente og effektive processer og løsninger, med et højt serviceniveau og høje standarder for etik.


Vision

To be trusted and respected by everyone who provides and receives credit.

Vores markedsledende position medfører et stort ansvar. Vi kan kun gøre vores job, hvis vi har fuldkommen tillid fra vores klienter og deres kunder, og det er derfor vigtigt, at vi fastholder vores position som rollemodel i vores branche, og viser vejen til en sund økonomi for alle. At behandling vores klienters kunder med omtanke er selve essensen af hvem vi er og det vi laver.

Vi stræber efter at nå de højeste standarder i alt hvad vi gør, med stor professionalisme, hvor vi tager ansvar for vores handlinger. Vores vision er, at Intrum skal være betroet og respekteret af alle der yder eller modtager kredit. Med løsninger der skaber vækst, samtidig med at vores kunders kunder bliver gældfrie, skaber vi værdi for privatpersoner, virksomheder og samfundet.


Bliv kunde hos Intrum

We lead the way to a prosperous business