Intrum i Danmark

Intrum i Danmark — viser dine kunder vejen til et bæredygtigt forbrug og en sund økonomi mens vi bidrager til bedring af dit cash flow, så din virksomhed kan vækste.

Mere end 100 år i branchen

Med en historik der går mere end 100 år tilbage, blev Intrum verdens førende inkasso- og kreditstyringsvirksomhed i 2017, efter fusionen mellem Lindorff og Intrum Justitia. I dag driver Intrum virksomhed i 20 lande fordelt over hele Europa. Med over 10.000 medarbejdere, som er dedikeret til at booste din forretning og sikre, at dine kunderelationer bevares. Hvis dine kunder skulle have valgt anden leverandør, så gør vi vores bedste til at give så god en kundeoplevelse, at det bringer dine kunder tilbage. Intrum her for at hjælpe.

Hos Intrum er vi stolte over, hvordan vi driver forretning på en etisk måde

Når vi kontakter dine kunder ved vi, at nogle af dem aldrig har været i kontakt med et inkassobureau før. De kan være stressede, bange og måske lidt forvirrede over hvad det inkassovarsel de har modtaget faktisk betyder. Vores medarbejdere er uddannet specifikt til at hjælpe denne kunde og er udstyret med værktøjerne til at skabe en pålidelig og åben dialog. De kan lede kunden på rette vej og hjælpe dem med at løse deres sag, så de igen kan blive en rentabel kunde for vores klient.

Vi taler med den unge studerende, som har glemt at betale en faktura og spekulerer over, hvordan det mon er muligt at få afviklet det skyldige beløb. Vi taler med det ældre par, der er bagud med deres regninger og har brug for hjælp til at prioritere hvad de skal betale først. Vi taler med den enlige arbejdsløse forældre, der ikke ved hvordan det er er muligt at få enderne til at mødes, og sammen finder vi holdbare løsninger. Det er det, vi gør. Hver dag.

Vi arbejder for virksomheder, organisationer og regeringer — store og små — i alle sektorer, for at hjælpe dem med at genoprette deres udestående gæld, og vækste deres forretning. Intrum tilbyder en bred vifte af services, herunder inkasso, gældskøb og betalingsservices.

Når vores kunder sender os en sag, som de ønsker vores hjælp til at inddrive gælden i, ved vi allerede hvad de har brug for; deres penge hurtigt og pålideligt. Hvad der er lige så vigtigt er, at de gerne vil have deres kunde tilbage efterfølgende, og de stoler på, at vi kan få det til at ske. Reducere churn og genoprette kundeforhold. Hos Intrum er vi stolte over, hvordan vi gør forretning på en etisk måde, og hvordan vi stræber efter at drive innovation og operationel effektivitet i vores branche.