Vi er her for at hjælpe dig

Log ind og få overblik over dine sager og betal nemt

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål & svar

Hvordan betaler jeg min gæld?

Normalt vil vi udstede et girokort til dig som en del af betalingspåmindelsen, men der er en række mulige betalingsmetoder du kan benytte dig af.

Betal online

Du kan foretage betalinger og se status på dine sager via vores selvbetjeningsløsning.

Indbetalingsoplysninger

Indbetalinger bedes du foretage ud fra den kodelinje, der står i det fremsendte brev fra Intrum. Den findes nederst på brevet, eller jf. det vedhæftede giro/indbetalingskort.

Direkte kontakt

Vores inkassorådgivere sidder klar til at hjælpe dig med en fornuftigt løsning. Kontakt os derfor gerne og få en dialog omkring dine muligheder

Hvad hvis jeg ikke kan betale?

Vi vil gerne arbejde sammen med dig for at hjælpe dig med at afvikle din gæld. Vi tager hensyn til din økonomiske situation og opretter en overkommelig betalingsplan, der gør det muligt for dig at tilbagebetale din gæld og få kontrol over din økonomi. Hvis du har økonomiske vanskeligheder, findes der muligheder for gratis gældsrådgivning.

Hvis dette gælder for dig, er det eneste vi beder dig om, at du kontakter os for at informere os om din situation, så vi kan håndtere din sag på den bedst mulige måde.

Hvordan logger jeg ind?

Klik her for at logge ind og få adgang til selvbetjeningsportalen. Brug loginoplysningerne i brevet fra os. Ved at logge ind kan du få adgang til dine sager og administrere din konto.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende din sag, ikke kan få adgang til portalen eller har brug for at løse et problem.

Påvirker denne gæld min kreditværdighed?

Ja, enhver ubetalt gæld vil sandsynligvis gøre det svært for dig at få andre lån eller kredit. Det er sandsynligt, at der er registreret en betalingsanmærkning på dig. Når du begynder at tilbagebetale gælden, opdaterer vi de virksomheder, som håndterer kreditinformation – kreditoplysningsbureauer, såsom f.eks. RKI. Kontakt os venligst for at oprette en betalingsplan og begynde at reparere din kredithistorik.

Jeg har modtaget en mail - er det sikkert at åbne den?

Vi sender alle vores mails med en sikker-funktion for at sikre dine personfølsomme oplysninger. Når vi sender dig en mail, vil du derfor modtage en engelsk mail med teksten "This is a secure message from Intrum. Click the link within 14 days to read your message".

 

Du kan trygt og sikkert trykke på linket og læse vores henvendelse. Vi kan have behov for at kontakte dig via. mail f.eks. i tilfælde af du selv har kontaktet os eller hvis vi skal sende dokumentation til dig. 

Se alle FAQ ›

Har du modtaget et brev fra os?

Sæt dig ind i din sag

Har du brug for mere information?

Vi kan hjælpe dig med at finde en løsning

Tjek muligheden for en afdragsordning

Få hjælp til bedre økonomiske rutiner

‹  Forrige Næste  ›

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig