Hvorfor bruge en professionel inkassovirksomhed?

Det kan være en omstændig proces at sikre sig rettidig betaling. Benyt derfor inkasso og en kreditstyringsekspert til at få hurtigere betaling og samtidig give dine kunder en god kundeoplevelse.

Ved at benytte en professionel inkassopartner, bliver sandsynligheden for at kunden prioriterer at betale netop din faktura øget, og fakturaen bliver ofte betalt hurtigere. Inkasso er derfor et effektivt værktøj til at reducere kredittid samt øge likviditeten. Herudover vil du ofte opnå en højere løsningsgrad (du modtager flere penge for dit udestående beløb) end ved at foretage inddrivelsesprocessen selv. 

Hos Intrum har vi kompetencen, erfaringen og redskaberne til sammen med privatpersoner og virksomheder at finde fair og effektive løsninger på deres økonomiske udfordringer. Dét er vi rigtig gode til.

Ved at vælge Intrum som din inkassopartner, kan du koncentrere dig om din kerneforretning i stedet for at bekymre dig om udeblevne betalinger.

Nogle af fordelene ved en professionel inkassopartner
 

  1. Reduceret kredittid — Du får hurtigere betaling fra dine kunder
  2. Øget likviditet — Inkasso reducerer den tid det tager at få betaling, og det betyder en bedre likviditet
  3. Større fokus — Du kan bruge tiden på din kerneforretning i stedet for at bekymre dig om manglende betaling fra dine kunder

 

Ved at benytte Intrum som en betroet partner, vil du lettere kunne implementeret gode rutiner omkring økonomi i din virksomhed og dermed sikre vækst.

We help our clients prosper by taking care of their customers.