Hvorfor bruge en professionel inkassovirksomhed?

En inkassovirksomhed kan hjælpe med mere end bare opgaver i forbindelse med gældsinddrivelse. Det kan være en omstændig proces, at få penge for sine forfaldne fakturaer, og det er vigtigt, at det gøres korrekt - både i forhold til lovgivningen, og i at sikre fair behandling af kunden.

Inkassoprocessen indeholder flere forskellige trin, og involverer potentielt set en række instanser, hvis sagen går langt. Nogle gange er det nok at sende et brev eller en SMS, men andre gange skal vi involvere fogeden og retsvæsenet. Det kan derfor være en fordel, at få hjælp af en professionel partner.

Udover fordelen ved at have en partner, der kan håndtere det at få penge fra kunder, som ellers ikke havde betalt, giver inkasso din virksomhed flere økonomiske fordele.

Her er grundene til at du med fordel kan bruge et professionelt inkassobureau.

Brug en professionel inkassovirksomhed: Vejen til mere effektiv inddrivelse

Ved at benytte en professionel inkassopartner, bliver sandsynligheden for at kunden prioriterer at betale netop din faktura øget, og fakturaen bliver ofte betalt hurtigere. Inkasso er derfor et effektivt værktøj til at reducere kredittid samt øge likviditeten.

Herudover vil du ofte opnå en højere løsningsgrad (du modtager flere penge for dit udestående beløb) i samarbejdet med en inkassopartner, end hvis du håndterer inddrivelsesprocessen selv.

Glade mennesker i arbejdssituation
Reducér kredittid og øg likviditet via samarbejdet med et professionelt inkassobureau

Nogle af fordelene ved en professionel inkassopartner

  • Reduceret kredittid - Du får hurtigere betaling fra dine kunder.
  • Højere løsningsgrad - Sandsynligheden får du bliver betalt er større.
  • Øget likviditet - Inkasso reducerer den tid det tager at få betaling, og det betyder en bedre likviditet.
  • Større fokus — Du kan bruge tiden på din kerneforretning i stedet for at bekymre dig om manglende betaling fra dine kunder.

Hvorfor vælge Intrum som dit inkassobureau?

Hos Intrum har vi kompetencen, erfaringen og redskaberne til at finde fair og effektive løsninger på privatpersoner og virksomheders økonomiske udfordringer.

Ved at vælge Intrum som din betroede inkassopartner, kan du koncentrere dig om din kerneforretning i stedet for at bekymre dig om udeblevne betalinger. Du vil lettere kunne implementeret gode rutiner omkring økonomi i din virksomhed og dermed sikre vækst.

Vi har samtidig fokus på dine kunders oplevelse, så de betaler dit krav og samtidig fastholdes som kunder, hvis du da ønsker det.


Vælg den inkassoløsning som passer dig bedst

Vi sørger for at du får betaling!