Tidlig involvering i inkassoforløbet øger succes'en for forsyningsvirksomheder

Kunderejsen er et yderst vigtigt parameter, når det drejer sig om at sikre sig, at kunderne er tilfredse med deres leverandør og derfor ønsker at forblive loyale kunder. Hos intrum har vi fokus på at sikre den bedst mulige kunderejse for dine kunder - helt fra starten og frem til afslutningen af et succesfuldt inkassoforløb. Det sikrer også bedre kreditstyring og dermed øget likviditet for din virksomhed.

Dobbelt udfordring

Forsyningsvirksomhederne står over for en dobbelt udfordring. På globalt plan påvirkes innovation, udbud og prissætning af omfattende klimaændringer, problemer med grøn omstilling og begivenheder rundt om i verden, såsom Ruslands krig i Ukraine. Samtidig skal udbyderne være opmærksomme på den individuelle forbrugers behov og sikre, at denne forbliver en loyal kunde.

Kundemobilitet

Dette er lettere sagt end gjort i et miljø med øget kundemobilitet, hvor kunderne via online sammenligningstjenester bliver opfordret til regelmæssigt at gennemgå deres aftaler og skifte udbyder. Dette gør kundeoplevelsen så meget vigtigere: at fjerne barrierer og skabe en positiv rejse for kunderne.

Skræddersyede løsninger

Hos Intrum bruger vi vores store erfaring, viden og data til at tilbyde individuelt skræddersyede løsninger til dine kunder, hvad enten det er gennem foretrukne kanaler, for eksempel vores selvbetjeningsportal, eller i forbindelse med de betalingsaftaler, der er indgået. Jo tidligere i processen vi er involveret, jo bedre kan vi påvirke kundens oplevelse af kredithåndtering.

International inddrivelse

I forsyningsbranchen har virksomhederne ofte et internationalt tilsnit, og mængden af sager varierer. Uanset beløbet i det enkelte krav, antallet af krav og hvor de skal inddrives, så kender vi de komplekse lovgivninger og regelsæt, der skal overholdes i de forskellige lande verden over. Vi har lokale kontorer og repræsentation og er klar til at hjælpe dig med dine kreditstyringsbehov globalt.

Få frigjort ressourcer til din kerneforretning

Diskussionerne i forsyningsindustrien er vedvarende og intense, og der er som aldrig før fokus på overgangen til bæredygtige løsninger. Hvorfor ikke tillade os at hjælpe dig med kreditstyring og at frigøre værdifulde ressourcer, som du kan bruge bedre til innovation og din kerneforretning?