Next Generation Program

Er du ambitiøs, glad for forandringer, nysgerrig og ivrig efter at lære? Ønsker du at udvikle dig i et højt tempo? Så start din karriere hos Intrum

Intrum er markedsledende inden for inkasso- og kreditstyringsbranchen, og dermed følger også ansvaret for at drive branchen fremad. For at kunne det har vi brug for talenter i topklasse. Siden 2017 har Intrum søgt fremtidige ledere og analytikere til at fortsætte med udvikling af såvel branchen som vores forretning gennem Next Generation Program.

Maria Klockar Johansson arbejder som direktør for organisations- og personudvikling hos Intrum, og sammen med Kim Rosseel er hun ansvarlig for programmet. Lyt til Marias reflektioner om Next Generation Program, og hvorfor det er vigtigt for Intrum:

Next Generation Program: Yderligere oplysninger

Med Intrums graduate-program får du mulighed for at give dig selv en fantastisk oplevelse, hvor du kommer til at tilbringe 12 måneder i en international virksomhed i udvikling. En oplevelse, hvor din indsats er af største betydning for vores kunder og deres kunder, for Intrum, for samfundet og vigtigst af alt – for dig selv.

Programmet for 2023 er allerede i gang, men du vil kunne ansøge om optagelse vedrørende deltagelse i 2024/2025-programmet i starten af 2024. Der vil komme mere information, når vi nærmer os det tidspunkt.

Programmet løber over et helt år, og som trainee vil du i den periode være fuldtidsansat. Deltagerne i 2023-udgaven kommer fra Sverige, Norge, Frankrig, Tyskland, Finland, Ungarn, Grækenland og Spanien.

“Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at starte karrieren på. Du vil udvikle dig på et personligt og fagligt niveau. Derudover lærer du at forstå Intrums internationale perspektiv, som også hjælper dig på lokalt.”

Iiro Alikärri, Next Generation Graduate i Finland 2019/2020

Modulerne

Programmet er opdelt i tre moduler, hvor du kommer kommer til at arbejde i forskellige afdelinger med forskellige teams, opbygge dit netværk og udvikle dine færdigheder og viden. At være videbegærlig og bidrage er nøglen til succes. Du får mulighed for at gøre dig erfaringer med og få indsigt i både vores daglige forretning og fra konkrete projekter.

I løbet af det andet modul vil du skulle tilbringe to måneder i udlandet i en af vores lokale afdelinger for dér at få nye perspektiver og møde nye mennesker.

Meningsfuld udvikling

For at kunne øve indflydelse, er din læring afgørende. Derfor bliver du både støttet af en dedikeret personlig mentor og af din daglige leder. Din læringsplan vil blive tilrettelagt, så den imødekommer dine specifikke ambitioner og behov.

Mellem hvert af modulerne vil du mødes med dine Next Generation-kolleger til undervisning, hvor du lærer mere om personligt lederskab, udvikler dit lederskab og dine kundskaber som specialist. Udover individuelle opgaver vil du og de andre kandidater også få fælles opgaver for på den måde at træne kompetencer med hensyn til teamarbejde og problemløsning.

“En af de bedste ting ved Next Generation Program er, at jeg kommer til at møde mennesker fra andre lande og kulturer — alle med forskellig faglig baggrund.”

Albin Andersson, Next Generation Graduate i Sverige 2019/2020

Sådan ansøger du

Vores rekrutteringsproces indeholder forskellige trin, og vi investerer meget tid i undervejs at lære dit potentiale at kende men også at give dig chancen for at lære os at kende.

Vi byder eksterne ansøgere fra Sverige, Norge, Frankrig, Tyskland, Finland, Ungarn, Grækenland og Spanien velkommen til at ansøge om deltagelse i Next Generation Program 2023/2024


Ansøgningsprocessen

Ansøgningsperiode

Interviews

Udvalgskomiteen

Referencer og baggrundsoplysninger

‹  Forrige Næste  ›

Hvem leder vi efter?

Vi søger passionerede og innovative kandidater med maksimalt et års erfaring til at hjælpe Intrum med at vise vejen til en sund økonomi — Leading the way to a sound economy.

Du skal have lederevner og være i stand til at sætte retning og tage beslutninger. Vi  tilbyder dig et stort ansvar fra start af. Der vil være udfordringer og muligheder, herunder en individuel karriereplan.

Herunder kan du få yderligere oplysninger vedrørende de to retninger, du som kandidat kan ansøge om at komme i betragtning til:

Analyst Graduate - Profile description

Management/Leadership Graduate - Profile description

Mød vores nyuddannede

Mød Maria Wathne, Graduate 2018/2019

"Den mest givende del for mig i løbet af året har været at lære alle mine kollegaer at kende og vokse som en gruppe samt at få det meget brede perspektiv af Intrum", siger Maria Wathne, lederuddannet i Next Generation Program i Norge.

Mød Márk Nyerges, Graduate 2018/2019

"Jeg arbejder med meget talentfulde og åbensindede mennesker. Intrum er en hastigt voksende virksomhed, hvor jeg kan udfordre mig selv" siger Márk Nyerges , ledelsesuddannet i Next Generation Program i Ungarn.