Hvorfor vælge Intrum som din inkassopartner?

Leder du efter en betroet inkassopartner til at hjælpe med at håndtere forsinkede betalinger? Her er nogle af fordelene ved at arbejde med Intrum.

Med 25 kontorer i Europa og Brasilien samt samarbejdspartnere i 180 lande gør vores geografiske spændvidde sammen med vores altid store fokus på etik og effektiv inddrivelse os til den ideelle partner — som samtidig er markedsledende inden for inkassobranchen.

Her er yderligere grunde til at vælge Intrum som din inkassopartner:

  1. Compliance — Først og fremmest er vi i Intrum altid opdateret hvad angår lovgivning og regler. Ved at bruge os kan du være helt tryg ved, at alle formelle regler bliver fulgt og love overholdt. 
  2. Fleksibilitet — Du får specialtilpassede inkassoløsninger som sikrer, at du får hurtigere betaling samtidig med at din kunde føler sig godt behandlet. Dette betyder, at vores løsninger passer godt til alle virksomheder — uanset om der er tale om en lille eller stor virksomhed.
  3. Kundeloyalitet — Vi ved, hvordan vi skal kommunikere med de af dine kunder, som skylder penge, og hvordan vi skal bidrage til at sikre fortsættelse af kundeforholdet også efter inkassosagen er afsluttet.
  4. Tidsbesparelse — At følge op på ubetalte fakturaer tager længere tid end mange tror. Ved at overlade opgaven til Intrum, får du mere tid til at gøre dét, du er bedst til.
  5. Data, analyser og teknologi — At vi er specialister betyder, at vi har fokus på og investerer intensivt i de værktøjer, den data og teknologi som er nødvendig for hele tiden at være på forkant. Det gør os i stand til at tilpasse inkassoprocessen til hver enkelt sag og finde den til enhver tid bedste løsning sammen med de af dine kunder,  som skylder penge.
  6. Internationalt — Vi behandler internationale krav og har en egen international inkassoafdelng.

Læs mere om vores services og om hvordan vi kan hjælpe dig.