Energi

Førsteklasses kundeservice i en foranderlig verden

Hvorfor vælge Intrum?

Global rækkevidde


Stort fokus på god kundebehandling


Markedsledende inkasso- og kreditstyringsfirma


Juridiske løsninger og ekspertise


Sådan kan din virksomhed tilpasse sig energikrisen

Den høje inflation og energikrisen fylder meget i medierne og sikkert også hos jeres virksomhed. Brudte forsyningskæder, udfordret cashflow og uforudsigelige omkostninger gør det til en usikker tid at drive virksomhed i. Ingen kan forudse, hvordan situationen udvikler sig, men det er en god idé at gøre foranstaltninger.

 

Læs hele artiklen her.

Leading the way: Energi

Vi ønsker at tilbyde dig og din virksomhed at få endnu bedre styr på økonomien og dermed opnå bedre likviditet og cashflow, så din virksomhed får mulighed for at vækste.  Og vi kan hjælpe energibranchen med den fleksibilitet og forudsigelighed, der er så nødvendig for at kunne møde fremtidens marked.

 

Læs hele artiklen her.

Hvad har energi, inkasso og bæredygtighed til fælles?

Bæredygtighed er en fællesnævner for Fjordkraft og Intrum, og det er en vigtig forudsætning for det 5 år lange samarbejde. Fjordkraft har ført an i sin branche i Norge, og virksomheden har gjort det enkelt at tilvælge bæredygtig strøm for både privatpersoner og virksomheder.

 

Læs hele artiklen her.

Tidlig involvering i inkassoforløbet øger succes'en

Kunderejsen er et yderst vigtigt parameter, når det drejer sig om at sikre sig, at kunderne er tilfredse med deres leverandør og derfor ønsker at forblive loyale kunder. Hos intrum har vi fokus på at sikre den bedst mulige kunderejse for dine kunder - helt fra starten og frem til afslutningen af et succesfuldt inkassoforløb. Det sikrer også bedre kreditstyring og dermed øget likviditet for din virksomhed.

 

Læs hele artiklen her.

“Tidlig involvering giver bedre kredithåndtering i forsyningsbranchen”

Intrum

Bliv kunde hos Intrum

Vi viser vejen frem til en god økonomi