At udvikle sig ved at gøre en forskel

Intrum tilbyder et arbejdsmiljø med et væld af muligheder. Hvor du bliver opmuntret, inspireret og støttet til at udvikle dig. Din personlige og faglige udvikling gør en forskel — for dig, vores kunder og deres kunder.

Det vi gør hos Intrum betyder noget. For samfundet. For økonomien. For fremtiden. Uanset hvilken rolle du har, så bidrager du til en værdidrevet virksomhed med et stærkt, bæredygtigt og vigtigt mål. Et mål med klare og umiddelbare fordele for alle.

Ubegrænsede muligheder for at udvikle sig

Som markedsleder i branchen har vi valgt altid at være på forkant. Derfor har vi en kultur med kontinuerlig læring. Uendelig personlig og faglig udvikling. Vi opmuntrer og støtter selvledelse.

Her er højt til loftet, og vil du gøre en forskel, har du ambitioner, tør du sætte dristige mål — og hvad endnu vigtigere: nå disse — så er Intrum en virksomhed for dig.

Et holdbart og nødvendigt formål

Hver og en af os i Intrum spiller en meningsfuld rolle i at 'vise vejen til en sund økonomi'. Ved at hjælpe mennesker med at håndtere deres gæld, hjælper vi vores kunder med at få betaling for de varer og serviceydelser, de har leveret, så de kan vækste. Og det skaber en sund økonomi, som gavner hele samfundet.

Vores vigtige formål driver alt hvad vi gør, inspirerer enhver beslutning vi træffer og motiverer enhver handling vi sætter i gang. Den klarhed om, hvorfor vi alle gør, hvad vi gør, forener og motiverer os. Det giver tilfredshed og en følelsen af, at der er en mening og et formål med alt, hvad vi foretager os.

En gennemført global tankegang

Intrum er en global, markedsledende og international virksomhed. Med vores størrelse og indflydelse medfølger ikke kun stabilitet, sikkerhed og respekt for og i branchen. Det åbner også for mange muligheder; fra samarbejde og forskellige internationale karriereveje, til banebrydende innovationer og muligheder for at sætte globale standarder. Ved at dele viden, erfaring og indsigt, beriger vores globale styrke og diversiteten vores virksomhed — hver dag.

En støttende, åben og værdidrevet kultur

Etik. Empati. Engagement. Løsninger. Vores værdier er ikke kun ord, der er hængt op i  receptionen. De vejleder os alle i det daglige. Det er dét, der gør vores kultur åben overfor alle — inspirerende, støttende og rig på muligheder. Derfor er Intrum et naturligt sted for mennesker, der er klar til at gøre en forskel., og derfor beslutter mange, at Intrum er stedet at gøre netop dét.