Salg af portefølje — sådan vælger du den rigtige partner

Når du sælger porteføljer med fordringer, er det vigtigt at vælge en partner, der sikrer beskyttelse af dit brand og arbejder sammen med dine kunder for at finde den bedst mulige løsning. Sådan hjælper vi den enkelte kunde med at finde vejen mod en sund økonomi.

At sælge gældsporteføljer er et fornuftigt skridt at tage i forbindelse med kreditstyring. Der kan stadig være værdi i disse konti, men ved at sælge kan du sikre dig en øjeblikkelig indtægt, som kan bidrage til et godt bundlinjeresultatet.

Stor erfaring med en bred vifte af porteføljer

Intrum er ekspert i opkøb af fordringer af alle størrelser og i hele Europa. Vi køber — og har igennem årene købt — en mængde fordringer, og dét giver os en stor erfaring med en bred vifte af porteføljer.

Opkøb af porteføljer kan være afskrevne fordringer men det kan også være one-off eller forward flow-aftaler, hvor fordringerne bliver solgt til Intrum, når de er nået til et nærmere aftalt stadie i kreditcyklussen. Vores Investment Team finder sammen med dig frem til den løsning, der passer bedst til dit behov.

Fodaftryk i hele Europa

Intrum har kontorer i 24 europæiske lande og sammen med vores omfattende partnernetværk betyder, at vi tilstedeværelse i ialt 180 lande. Det bevirker, at at vi har rækkevidden, kapaciteten og fleksibiliteten til at købe porteføljer — uanset hvor de er sælges. Vores flersprogede teams kan desuden håndtere porteføljer, der krydser flere retskredse, domsmyndigheder og ja, landegrænser.

Førsteklasses kundeoplevelse

At sælge fordringer kan give udfordringer når det drejer sig om at sikre den gode kundeoplevelse. Hos Intrum er vi stolte af vores klare fokus på etik i kombination med effektiv inddrivelse. Vi ved, hvordan man opnår den bedste kontakt med de mennesker der har gæld, og vi arbejder med en fair,  respektfuld og individuel tilgang til den enkelte kunde. På den måde opnår vi indsigt i dennes økonomiske forhold,  og sammen kan vi finde gode og holdbare løsninger på vejen til en sund økonomi, for eksempel afdragsordninger.

Beskyttelse af dit brand

De af dine kunder, der oplever økonomiske udfordringer netop nu, kan stadig vise sig at blive værdifulde kunder i fremtiden. Ved at udvise forståelse, tilbyde dem tryghed og give dem en positiv oplevelse i økonomisk usikre tider, værner vi om dit brand. Vores gældsrådgivere er specialister og uddannet til at håndtere alle tænkelige scenarier; Vores opgave er at finde gode og holdbare løsninger samt at bevare dine gode kunderelationer. 

Præcision og effektivitet

At vi hos Intrum har en sympatisk og respektfuld tilgang til dine kunder og sammen med disse finder fair løsninger, er et integreret aspekt i vores forretning. Resultaterne viser sig især ved at der er kun opstår ganske få pauser i de betalingsaftaler vi indgår. At der både er effektiv inddrivelse og en høj, stabil kundetilfredshedsscore, dét viser at vi gør det rigtige.

Med de nødvendige intelligente, analytiske og teknologiske redskaber i vores værktøjskasse, opnår vi nøjagtig den ønskede sammenhæng mellem aktivitet og inddrivelse.

Få mere information om, hvordan Intrum kan hjælpe dig med at øge dit cash flow og din likviditet her: