Grupo Puma

Grupo Puma

Grupo Puma: Vores økonomiske situation er forbedret.

Grupo Puma er en gruppe af byggefirmaer, der har eksisteret i 25 år og som er specialiserede i en lang række produkter lige fra mørtel til isolering, asfalt og lysbelægninger.

Grupo Puma har 18 produktions- og distributionscentre i Spanien. Ligesom mange andre i sektoren stod gruppen over for nogle meget udfordrende år, da finanskrisen førte til at landets byggeboom pludselig stoppede.

Ifølge koncernens Director of Commercial Risk, Jorge Artiles, “stammer problemerne fra fakturaer der ikke modtages, ubetalte krav og bevidst manglende betaling.”

Samarbejdet med Intrum har givet Grupo Puma ekspertstøtte til opkrævning af gæld, med den rette balance mellem at klarlægge situationen overfor kunden og vise forståelse over for deres situation, hvilket Intrums lange erfaring i branchen hjælper med at opnå.

“Intrum hjælper os også med de kunder, der ikke er dækket af en kreditforsikring – og som betaler for sent eller har til hensigt at misligholde betalingen - ved at anmode om betaling af restancer.”

Disse dage er Grupo Puma stillet i meget bedre position. “Vi går gennem lidt af et boom hvad angår inddrivelse," siger Artiles. "Vores økonomiske situation er forbedret, og selvom den generelle standard for misligholdelser er lav, er det indlysende, at alle de inddrivelser der har fundet sted, har haft en positiv indvirkning på vores bundlinje.”

Det har normalt god effekt overfor kunden, når vi har fagfolk der arbejder med at inddrive den gæld der vedrører deres virksomhed, og at gøre det på denne måde er mere effektivt end hvis vi gjorde det selv.
Jorge Artiles, Director of Commercial Risk, Grupo Puma

Har du brug for hjælp til inkasso?

Vi har løsningen der passer præcis til dit behov

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring udvikling og tendenser indenfor betalingsadfærd og inkassomarkedet.