Vores historie: Inkasso med etisk tilgang

-

Vores historie

Intrum blev i 2017 verdens førende inkasso- og kreditstyringsvirksomhed, efter fusionen mellem Lindorff og Intrum Justitia. I dag driver vi virksomhed i 20 lande fordelt over hele Europa. Med over 10.000 medarbejdere, som er dedikeret til at booste din forretning og bidrage til dine kunders vej frem mod et liv med bæredygtigt forbrug, er Intrum her for at hjælpe.


Intrum i Danmark

Når vi kontakter dine kunder ved vi, at nogle af dem aldrig har været i kontakt med et inkassobureau før. De kan være stressede, bange og måske lidt forvirrede over hvad det inkassovarsel de har modtaget faktisk betyder. Vores medarbejdere er uddannet specifikt til at hjælpe denne kunde og er udstyret med værktøjerne til at skabe en pålidelig og åben dialog. De kan lede kunden på rette vej og hjælpe dem med at løse deres sag, så de igen kan blive en rentabel kunde for vores klient.

Læs hele artiklen her

Grønland og Færøerne

Hos Intrum hjælper vi også virksomheder med kreditstyring og inddrivelse i Grønland og på Færøerne: to selvstyrende områder som sammen med Danmark udgør Kongeriget Danmark. 

Vores markeder

Vi er repræsenteret lokalt i 20 lande i Europa, hvor vi hver dag hjælper tusindevis af mennesker med at få afviklet deres gæld, og samtidig viser vi dem vejen til en sund økonomi.

Vi har desuden et professionelt partnernetværk i 160 lande, så uanset hvor din kunde befinder sig, så kan vi hjælpe.

 

Her finder du en oversigt over Intrums egne kontorer.

Vores værdier

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Bliv kunde hos Intrum

Vi viser vejen frem til en god økonomi