Karriere hos Intrum

Vi er alle en vigtig ressource for samfundet — uafhængigt af alder, funktionsevne, køn, religion, etnicitet og seksuel orientering; Hos Intrum ønsker vi at afspejle samfundet omkring os

Hvad betyder det at arbejde i Intrum?

Intrum ønsker at bidrag et et inkluderende og mangfoldigt arbejdsliv. Vi er alle en vigtig ressource for samfundet — uafhængigt af alder, funktionsevne, køn, religion, etnicitet og seksuel orientering; Hos Intrum ønsker vi at afspejle samfundet omkring os. Derfor opfordrer vi dig til at søge job hos os. Kom som du er!

 

Læs mere her.

“Vi har empati, vi er løsningsorienteret og vi arbejder dedikeret for at hjælpe både skylder og kunde. Det gør, at jeg som medarbejder føler, at jeg er en del af noget større.”

Christopher, Intrum
Ansøgningsfrist for optagelse i Next Generation Program for 2023/2024 er 15.02.2023 | Intrum

Next Generation Program: Ansøg om deltagelse i 2023/2024

Ønsker du en karriere, hvor du kan gøre en forskel? Vi søger fremtidens ledere og analytikere til at drive såvel vores forretning som branchen fremad. Vores international graduate program strækker sig over 12 måneder og giver dig en gylden mulighed for at du kan udvikle dine færdigheder samt skabe dig en spændende og tilfredsstillende karriere.

Ansøgningsfristen for optagelse er: 15.02.2023

Vi er altid på udkig efter fantastiske mennesker til vores team


Meningsfuldt arbejde

Vores forretning handler om at hjælpe andre. Dette giver arbejdet hos Intrum dybere mening.

Støttende kultur

Vores kultur er venlig, men udfordrende; krævende, men støttende. Arbejd sammen med andre, der er dedikerede og har høje etiske standarder.

Muligheder for at udvikle sig

Vi har mange muligheder for at avancere, specialisere os og rotere, både herhjemme og på den internationale scene.

Vores værdier

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Læs mere her