Karriere hos Intrum

Vi er altid på udkig efter nye talenter!

Vil du være en del af det gode selskab? Vælg inkassovirksomheden Intrum — markedsledende og med opgaver såvel lokalt som globalt. Vi glæder os til at få dig som kollega!

 

Se denne video og bliv inspireret. Du kan oprette en jobagent, så du straks får besked, når der er nye spændende og ledige stillinger, der passer netop til dig og dine interesser.

Hvad betyder det at arbejde i Intrum?

Intrum ønsker at bidrag et et inkluderende og mangfoldigt arbejdsliv. Vi er alle en vigtig ressource for samfundet — uafhængigt af alder, funktionsevne, køn, religion, etnicitet og seksuel orientering; Hos Intrum ønsker vi at afspejle samfundet omkring os. Derfor opfordrer vi dig til at søge job hos os. Kom som du er!

 

Læs mere og bliv inspireret her.

“Vi har empati, vi er løsningsorienterede og vi arbejder dedikeret for at hjælpe både skyldnere og kunder. Det gør, at jeg som medarbejder føler mig som en del af noget større.”

Christopher, Intrum

Next Generation Program: Ansøg om deltagelse i 2024/2025

Ønsker du en karriere, hvor du kan gøre en forskel? Vi søger fremtidens ledere og analytikere til at drive såvel vores forretning som branchen fremad. Vores international graduate program strækker sig over 12 måneder og giver dig en gylden mulighed for at du kan udvikle dine færdigheder samt skabe dig en spændende og tilfredsstillende karriere.

Det er ikke længere muligt at ansøge om optagelse for 2023/2024, men hold øje med ansøgningsfristen for 2024/2025 her.

Vi er altid på udkig efter fantastiske mennesker til vores team


Meningsfuldt arbejde

Vores forretning handler om at hjælpe andre. Dette giver arbejdet hos Intrum dybere mening.

Støttende kultur

Vores kultur er venlig, men udfordrende; krævende, men støttende. Arbejd sammen med andre, der er dedikerede og har høje etiske standarder.

Muligheder for at udvikle sig

Vi har mange muligheder for at avancere, specialisere os og rotere, både herhjemme og på den internationale scene.

Vores værdier

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Læs mere her