FAQ og gode råd om inkasso

Læs alt om, hvad inkasso er, og hvordan vi som professionelt inkassobureau, kan hjælpe dig med at inddrive gæld.

Hvad er inkasso?

Inkasso er inddrivelse af gæld. Det betyder, at du opkræver penge fra kunder, der ikke har betalt deres regninger til tiden. Gælden kan både være fakturaer som slet ikke er betalt, eller er delvist betalte.

Inkasso kan foretages af sælgeren selv, en advokat eller et inkassobureau. Benytter du en ekstern inkassopartner, overgår al dialog med kunden omkring gælden til inkassofirmaet.

Tilmeld dig nyhedsbrev og opdateringer Kontakt os

Få gode råd og info om inkasso

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar — kontakt os også gerne...

Hvorfor skal jeg outsource inkasso?

Uanset om du er en mindre eller en stor virksomhed inden for telekommunikation, finansielle tjenester, forsyningsselskaber, udlejning eller anden branche, mener vi, at du bør have friheden til at fokusere på det, du er bedst til — uden at bekymre dig om at hvorvidt dine kunder betaler rettidigt. Ved at håndtere dine kunders forsinkede betalinger effektivt, på en ordentlig og fair måde, hjælper Intrum dig med at opnå betaling hurtigere, så du kan fokusere på at få din virksomhed til at vækste.

Hvordan får jeg flere oplysninger?

Intrum arbejder med kunder på forskellige måder alt efter deres af deres behov og ønsker. Uanset hvilken størrelse din virksomhed har eller det antal sager, du ønsker taget hånd om, så tilbyder vi bred vifte af services og løsninger, og vores mangeårige erfaring taler for sig selv. For at få mere information om hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge Intrum?
  • Global rækkevidde
  • Markedets bedste overvågning og kreditstyring
  • Kundepleje af høj kvalitet
  • Juridiske løsninger er tilgængelige
Hvad koster inkasso?

Uanset hvor stort eller lille dit behov er, kan vi hjælpe.

Kontakt salgsafdelingen på tlf. 7027 7298
man-tors: 09:00 - 16.00
Fre. 09:00-15:30

eller send en e-mail til: dk.sales@intrum.com

Hvor meget inddriver I?

Succes for inddrivelse afhænger af en række faktorer, hvorfor der ikke kan gives garantier på forhånd. Taget over en bred kam, ender i gennemsnit 7 ud af 10 inkassosager positivt.

 

Kan Intrum hjælpe i udlandet og hvordan gør I?

Er din kunde bosiddende i udlandet, kan vi hjælpe dig med inddrivelsen. Intrum har kontorer i 24 europæiske lande og dækker resten af verden gennem et solidt partnernetværk.

Når du sender en udenlandsk inkassosag til os, sender vi den videre til vores kontor eller samarbejdspartner, i det pågældende land. Ved at benytte lokale kompetencer, sikres dybdegående indblik i lokale forretningspraksis, kulturer, love og regler. Det gør, at dine kunder behandles på den bedste vis.

 

Kan man som privatperson få hjælp til inddrivelse?

Vi anbefaler, at du taler med en advokat.

 

Hvad betyder det at blive sendt til inkasso?

Inkasso er inddrivelse af gæld. Det betyder, at du opkræver penge fra kunder, som ikke har betalt deres regninger til tiden. Gælden kan være både fakturaer som slet ikke er betalt - eller som kun er delvist betalte.

 

Hvordan kan man inddrive privat gæld?

Vi anbefaler, at du taler med en advokat, hvis du som privatperson ønsker hjælp til inddrivelse.