Bæredygtighed er kernen i Intrums forretning

Hjælp til kreditstyring og bedre privatøkonomi er vigtige opgaver for Intrum på vejen frem mod en sund økonomi

Bæredygtighed

Bæredygtighed er kernen i Intrums forretning. Vi fremmer bæredygtighed for mennesker, virksomheder og samfund.

Intrums indsats med at fremme bæredygtighed er forankret i vores formål: at vise vejen til en sund økonomi. Hver dag hjælper vi folk med at finde løsninger, så de kan betale deres gæld. Samtidig bidrager vi til at virksomhederne får betaling for de varer og tjenesteydelser, de har leveret — dét er vores bidrag til en sund økonomi og til at få hele samfundet til at fungere.

Som den markedsledende i vores branche inden for kreditstyring er vi dagligt i kontakt med over 250.000 gældsramte mennesker. Det er vigtigt for os at behandle alle etisk korrekt og med empati og respekt samt sætte en høj standard for vores branche som helhed.

Vi ønsker dog at strække os endnu længere og har ambitioner om også at blive førende med hensyn til bæredygtighed i vores branche. Vi arbejder systematisk med samfundsansvar, bæredygtighed og offentlighedsloven.

At give de unge gode råd og redskaber til at få en sund økonomi er nogle af grundene til, at Intrum underviser og på den måder tager et samfundsmæssigt ansvar

Privatøkonomi og gæld på skoleskemaet

Det GÆLDer om at vise vejen til en sund økonomi!

Det er vigtigt for Intrum at bidrage til det samfundsmæssige ansvar, der ligger i at uddanne unge omkring økonomi og dermed vise vejen til en sund økonomi.

Læs hele artiklen her

e-Boks og Intrum har indgået samarbejde om endnu en digital løsning med fordele for alle
Intrum og e-Boks arbejder sammen om de bedste digitale løsninger som også fremmer bæredygtighed | Intrum

Vi styrker vores digitale kommunikation og skåner samtidig miljøet

Hos Intrum arbejder vil vi altid gerne tilbyde den bedste løsning. Derfor arbejder vi sammen med e-Boks, som er Danmarks største og mest sikre digitale kommunikationskanal med 6,2 mio brugere og en åbningsrate på +85%. Samtidig fremmer vi også bæredygtighed ved at reducere antallet af breve, der sendes med fysisk post. 

 

Læs mere om projektet her.

“Vi er markedsledende, og vi anser det for vigtigt at styre udviklingen i branchen i en mere bæredygtig retning, også når det drejer sig om værdier og forretningspraksis.”

Vanessa Söderberg, Global Sustainability Director, Intrum

Fokus på kunderejsen

Kreditstyring er en strategisk del af kunderejsen. Vores fokus på etiske inkasso betyder, at dine kunder er i trygge hænder og får den bedst mulige behandling af os.

Digitale og individuelle løsninger

Teknologi- og datadrevet inkasso: vi tilpasser vores løsninger til dit behov og tilbyder en teknologi- og datadrevet tilgang til inddrivelse — det er enkelt, skalérbart, digitalt og individuelt.

Bidrag til en sund økonomi

At sikre at du som vores kunde får betaling for de varer og tjenesteydelser du har solgt, og at dine kunder hjælpes ud af gæld, det er vigtige skridt på vejen frem mod en sund økonomi i samfundet.


Bliv kunde hos Intrum

Vi viser vejen frem til en god økonomi


Læs mere