At arbejde hos Intrum

At arbejde hos Intrum indebærer at arbejde i en virksomhed, der er forpligtet til at hjælpe mennesker. Med mere end 10.000 ansatte i 25 lande, og som den brancheledende udbyder af kreditstyringsydelser, er vi altid på udkig efter nye talenter.

Når du først arbejder for Intrum, vil du snart forstå at mennesker — både medarbejdere, kunder og vores kunders kunder — er kernen i vores forretning. Vi holder af vores medarbejdere og det at arbejde hos Intrum betyder;

Du blive en del af en international markedsleder

Som medarbejder hos os, arbejder du for en international markedsledende virksomhed. Det lyder ikke kun godt. Det indebærer også at arbejde med de bedste folk, de mest interessante kunder, de nyeste markedsinnovationer og de højeste etiske standarder. Det indebærer også at arbejde i et meget internationalt miljø, og samarbejde med kolleger i vores 24 lande i Europa samt Latinamerika (Brasilien).

At have et meningsfuldt arbejde

Vores forretning handler om at hjælpe andre. At hjælpe personer i gæld ud af vanskelige situationer. Hjælpe virksomheder med at få betaling, så de kan vækste, ansætte og blomstre. Hvilket er positivt for hele samfundsøkonomien. Hos os bliver du en vigtig del af dette kredsløb. Hvilket giver dit job hos Intrum en dybere mening. Uanset din rolle eller titel.

At være en del af en støttende kultur, hvor indsats tæller

Intrum-kulturen er skabt af vores dedikerede og alsidige medarbejdere. Det handler om at give og tage. Giv dit bedste og grib mulighederne. Det er krævende, men også støttende. Venligt, men også udfordrende. Inkluderende, men også konkurrencedygtigt. Denne dualitet afspejles også i vores værdier, Empathy og Ethics - Dedication og Solutions. I en sådan kultur kan du udvikle dig hurtigt. Men du skal selv gøre en indsats. Gør dit bedste. Og gode ting følger.

Have mulighed for at vokse

Hos Intrum er der gode chancer for at udvikle sig. I vores store organisation er der mange muligheder for at avancere, specialisere og rotere. Eller endda prøve dine vinger i udlandet. Det er op til dig at få det til at ske. Det faktum, at vores forretning handler om at hjælpe andre - enkeltpersoner og virksomheder - gør også at dit arbejde udvikles på et mere personligt niveau. Kort sagt, du vil vokse ved at gøre en forskel.


Bliv en del af os og få fantastiske kolleger

Ledige stillinger i hele Intrum