Små virksomheder har stort behov for kreditstyring

Som mindre virksomhed føler du måske, at du har begrænset kontrol, når det kommer til cash flow og kundeindbetalinger. Vi kan hjælpe med kreditstyringen, så du kan koncentrere dig om at få virksomheden til at vækste.

Hvorfor kreditstyring?

Mange små og mellemstore virksomheder (SMV) kæmper med at få rettidig betaling fra deres kunder, hvoraf nogle betaler for sent af taktiske årsager, andre er glemsomme eller helt ude af stand til at betale. Intrums European Payment Report 2022 afslørede, at 61 procent af SMV'erne i Danmark fortsat er bekymrede for deres kunders evne til at betale dem til tiden.

Vi forstår fuldt ud, at kontanter er livsnerven i din virksomhed. At få rettidig betaling eller ej kan være forskellen mellem virksomhedens overlevelse og konkurs. God kreditstyring er derfor helt essentiel for at virksomheden kan vækste.

Hvorfor få hjælp til kreditstyring?

Hos Intrum ved vi, at kreditstyring er tidskrævende. Hvis du driver en lille eller mellemstor virksomhed, vil du sikkert hellere fokusere på at udvikle den og få den til at vækste end at bekymre dig om cash flow og rykke for betalinger fra dine kunder.

Hvorfor vælge Intrum som inkassobureau?

Det kan nogle gange givetvis føles som om mindre virksomheder har begrænset magt, når det kommer til at kræve betaling fra større kunder. Det er her Intrum som inkassobureau med sin data og teknologi, ekspertise og erfaring i at sikre betaling vil være en stærk inkassopartner for dig.

Dine kunderelationer er vigtige for din virksomhed, og derfor ønsker du givetvis også, at dine kunder er glade og bliver godt behandlet. Ved at benytte Intrum, et markedsledende inkassobureau, får du en samarbejdspartner der har etik, dedikation, empati og løsninger som sine værdier; disse afspejles tydeligt i den kundeoplevelse dine kunder får.

Måske du driver en mindre virksomhed men du er stadig en stor kunde for os. Med Intrum som en betydningsfuld kreditstyringsvirksomhed og samarbejdspartner i ryggen kan du være sikker på, at dine kunder betaler til tiden. Gør de ikke det, så overtager vi arbejdet og med at sikre betaling til dig.

Lad os hos Intrum gøre dét vi er gode til, mens du gør dét du er god til.

 


Har du kunder som ikke betaler?

Hos intrum hjælper vi med kreditstyring