Leading The Way: Bank og Finans

Vi har både indgående branchekendskab og den nødvendige indsigt, og Intrum er derfor en værdiskabende partner for dig og din virksomhed.

Inden for den finansielle sektor ser vi, at der er stigende fokus på at finde løsninger tidligere i et sagsforløb - for på den måde at reducere antallet af hensættelser til tab. Samtidig ser vi også, at virksomhedernes kunder er blevet mere bevidste om bæredygtighed og derfor er begyndt at stille højere krav til de virksomheder, de handler — og låner — hos. 

Gennem vores Financial Sector team, som arbejder med flere nordiske bankkunder i det daglige, er vi proaktive og søger konstant at foretage forbedringer — også selv om vi gør det fantastisk allerede. Teamet er specialiseret i branchen og holder sig hele tiden opdateret med hensyn til lovgivningsmæssige ændringer, trends og udviklinger.

Vi forstår de tjenester og produkter, du tilbyder, og arbejder kontinuerligt med at optimere den måde, vi møder og kommunikerer med dine kunder på. Vi behandler dine kunder med respekt og søger altid den for alle parter bedste løsning i en inkassosag.

Lad os gøre dét, vi er bedst til, mens du gør dét, du er bedst til. 

 

Intrum | en værdiskabende partner for dig og din virksomhed. Vi arbejder for et sundt kreditmarked, har høj faglig kompetence og er repræsenteret i hele Norden.

Webinar for Bank og finans

Se webinaret "Ny finansavtalelov", Norge