Handel og service

Byggematerialer, industri, transport, projekt- og andre handels- og serviceydende virksomheder
Virksomhederne inden for handelsbranchen og service som fx denne bager på billedet mærker ændringen i forbrugernes købsadfærd. Intrum kan hjælpe virksomhederne med at få betaling
Handelsbranchen og servicevirksomhederne mærker tydeligt ændringen i forbrugernes købsadfærd og flere vælger med fordel at oursource inddrivelsesprocessen | Intrum

Sådan påvirker ændring i forbrugernes købsadfærd

I handels- og servicebranchen mærker virksomehderne tydeligt resultater af ændringerne i forbrugernes købsadfærd. Måske gør du og din virksomhed det også?

 

Intrum har i udarbejdet en White Paper for virksomhederne i handels- og servicebranchen. Den belyser de udfordringer virksomhederne står overfor og giver samtidig forslag til, hvordan du og din virksomhed ved nogle få justeringer og muligvis ved at få hjælp fra en professionel inkassopartner kan komme godt igennem 2023.

 

Læs hele artiklen her og download White Paper.

Lad Intrum hjælpe med kreditstyring, så du kan forbedre dit cashflow

Hjælp med kreditstyring og cashflow

Vi har i mange år arbejdet med forskellige industrier og andre handels- og serviceydende virksomheder. Vi hjælper virksomhederne med at reducere den tid, de bruger på administrative opgaver og øge deres cashflow — samtidig med at vi tager godt hånd om deres kunder, så vi på den måde sikrer kundefastholdelse.

 

Læs mere om hvordan vi hjælper virksomhederne bl.a. med kundepleje her.

15 effektive råd til at sikre bedre kreditstyring og cashflow

15 effektive tips til at sikre betaling fra dine kunder

Store summer bliver hvert år afskrevet i danske virksomheder, som ikke får den betaling fra kunderne, som de har krav på. Penge som i stedet kunne være brugt til investering i innovation, udvidelse af produktsortimentet eller ansættelse af nye medarbejdere.

 

Virkeligheden er, at kun få virksomheder kan undgå dårlig gæld. Det er derfor vigtigt at have fokus på, hvad du kan gøre for at undgå tab på debitorer og opbygge en kundebase af høj kvalitet.

 

I denne artikel får du 15 effektive tips til at sikre, at din virksomhed får de penge fra jeres kunder, som I har krav på

 

Læs hele artiklen


Hvorfor vælge Intrum?

Full-service inkassopartner med stærke værdier


Erfaring med strategiske projekter


Løbende investering i ny teknologi


Løsninger til både små og store virksomheder


“Vores økonomiske situation er forbedret, og selvom den generelle standard for misligholdelser er lav, er det indlysende, at alle de inddrivelser der har fundet sted, har haft en positiv indvirkning på vores bundlinje.”

Jorge Artiles, Director of Commercial Risk, Grupo Puma

Bliv kunde hos Intrum

Vi har den løsning der passer bedst til dit behov