Fremtidens inkasso

Intrum er en virksomhed med en stolt arv. Men frem for alt har vi en spændende fremtid foran os. Dagens teknologiske fremskridt, disruptive forretningsmodeller og nye forbrugeradfærd påvirker både os og vores klienter.

Hos Intrum stræber vi hele tiden efter at forbedre vores services og udvikle nye måder at arbejde endnu smartere på. Kombinationen af analytik med digital innovation åbner op for nye, skræddersyede ydelser. Vi vil fortsætte med at investere i digitale dataløsninger for at skabe endnu bedre kunderelationer. Samtidig vil vi fortsætte med at vokse, både på eksisterende og nye markeder. Vi vil fortsat bygge vores position som den ubestridte markedsleder.

Vores markedsledende position bærer et stort ansvar. Vores arbejde kan kun gøres, hvis vi formår at opretholde tilliden hos vores klienter og deres kunder. Hos Intrum går vi ud over det sædvanlige, og vores etiske standarder er kernen i hvem vi er og det vi gør. Vi stræber efter at opfylde de højeste standarder i alt hvad vi gør, med en stærk grad af professionalisme og ansvarstagen for vores handlinger.

Vores vision er, at Intrum er betroet og respekteret af alle der yder og modtager kredit. Med løsninger der skaber vækst og hjælper kunder med at blive gældsfrie, skaber vi fælles værdi for privatpersoner, virksomheder og samfund.

Gennem en forpligtelse til at være en lille smule bedre i dag, end vi var i går, bringer vi det bedste frem i hinanden. Vi vokser som individer og som team til at forme Intrums fremtid, hvilket bringer større værdi til vores klienter og deres kunder. Forandring er en konstant i vores verden, men vi fortsætter med at gå fremad og lede vejen til en sund økonomi.