Den ubestridste markedsleder

Som markedsledende kreditstyringsvirksomhed har Intrum en vidtrækkende ekspertise inden for inkasso. Vi driver forretning via vores kontorer i 20 europæiske lande og vi har flere end 10.000 erfarne medarbejdere i vores koncern. Intrum blev etableret i 2017 i fusionen mellem Intrum Justitia og Lindorff.

Som følge heraf har vi en unik geografisk størrelse og omfang. Med markedsledelse kommer imidlertid et stort ansvar. Vi ser os selv som rollemodeller inden for vores branche og har både mulighed og ansvar for at sætte nye standarder og ændre måden hvorpå folk opfatter kreditstyring og inkasso. Gennem etiske og bæredygtige forretningspraksis ønsker vi at blive den sande målestol for vores branche.

We help companies prosper by caring for their customers

Hos Intrum skaber vi værdi for vores klienter, vores kunder, vores ejere og for samfundet som helhed. Vi er drevet af vores formål og vores fire værdier; Empathy, Ethics, Dedication, Solutions som definerer hvem vi er og afgør hvordan vi agerer. Vi sørger for, at virksomhederne bliver betalt, hjælper folk med at komme ud af gælden og gør det muligt for samfundet at vokse.

Leading the way to a sound economy

Gennem Intrums brede udvalg af kreditstyringsydelser, herunder finansielle services og inkasso, hjælper vi virksomheder af alle størrelser med at blomstre, ved at forbedre deres cash flow, øge likviditeten og minimere risici. Vi gør handel enkel, sikker og fair ved at sikre, at virksomhederne bliver betalt, mens vi hjælper folk med at komme ud af deres gæld. Sådan bidrager vi til en sund økonomi for samfund, virksomheder og privatpersoner.

Fremtidens inkasso

Intrum er en virksomhed med en stolt arv. Men frem for alt har vi en spændende fremtid foran os. Gennem digitale initiativer og et stærkt kundefokus, sigter vi efter at gå i spidsen af udviklingen inden vores branche.