Bank og finans

Din partner og ekspert på den lange bane

Indgående branche- og produktkendskab

Inden for den finansielle sektor ser vi, at der er stigende fokus på at finde løsninger tidligere i et sagsforløb - for på den måde at reducere antallet af hensættelser til tab. Samtidig ser vi også, at virksomhedernes kunder er blevet mere bevidste om bæredygtighed og derfor er begyndt at stille højere krav til de virksomheder, de handler — og låner — hos. 

 

Læs hele artiklen

Inflation 2023 påvirker bank- og finanssektorens kunder. På billedet ses nogle af de bygninger, som finanssektorens kunder investerer i. Dog ser det ud til at der er et økonomisk barsk år i vente.
Inflation 2023 — hvordan påvirker det forbrugerne? Læs Intrums White Paper for bank- og finanssektoren her

Inflation 2023 — White Paper for bank og finans

White Paper — Banking and Finance. Den nyeste rapport med bud på, hvordan banker og finansielle virksomheder kan hjælpe forbrugerne med at håndtere inflationen i 2023.

Du kan læse mere her.

Kreditstyringsvirksomheder som Intrum søger at optimere løsninger til kunderne. Her ses en mand og en kvinde i dialog omkring de bedste løsninger.

Intrum skaber en ny måde at arbejde på i Grækenland

Handlen mellem Intrum og Piraeus Bank vedrørende bankens interne serviceafdeling for lån har skabt den største kreditstyringsplatform i Grækenland.

 

Læs hele artiklen

Et strategisk partnerskab kan være den bedste løsning for alle parter — også selvom solen ikke altid skinner. På billedet ses en central plads i en storby, hvor det netop har regnet.

Det strategiske partnerskab mellem Intrum og Intesa Sanpaolo har medført flere fordele

Sammenlægningen af Intesa Sanpaolos afdeling, der inddriver misligholdte lån, med Intrum Italiens services, har resulteret i den førende virksomhed af sin art i Italien. Der er tale om et joint venture vedrørende administration af lån for omkring € 40 mia., og Intesa beholder en stor minoritetsandel.

 

Læs hele artiklen

White Paper til banker og finansielle virksomheder, 2022

 

Forsinkede betalinger fører til en række udfordringer for finansbranchen. Fra på den ene side at modtage betaling til tiden, til på den anden at blive mødt med og udfordret af såvel nationale som internationale regler og lovgivning på området. Kompetence vedrørende lokale markeder og forskellige kundesegmenter er ligeledes en yderst vigtig faktor.

 

I arbejdet med denne rapport er der blevet identificeret fem udfordringer som knytter sig til forsinkede betalinger, og du får her både kendskab til og råd om hvordan disse kan håndteres.

 

Du kan downloade rapporten her


Hvorfor vælge Intrum som inkassopartner?

Full-service inkassopartner


Erfaring med strategiske projekter


Investering i teknologi, store mængder håndteres


Etisk inkasso


“Som markedsleder tilbyder Intrum det langsigtede engagement, størrelsen, evnerne og ressourcerne til at være den ideelle partner til at hjælpe banker og finansielle virksomheder med at nå deres strategiske mål. Da vi dækker hele spektret af værdikæden vedrørende kreditstyring, kan vi virkelig fokusere på vores kunders behov og arbejde sammen mod den bedste løsning”

Matteo Saviotti, Banking & Financial Services Industry Manager

Bliv kunde hos Intrum

Vi viser vejen til sund økonomi