Den individuelle tilgang til din kunde: Vi taler samme sprog

At mestre en bred vifte af sprog er en af måderne, hvorpå Intrums globale tilstedeværelse bidrager til at skabe en positiv kundeoplevelse. Vi mener, at styrken ved at være international virksomhed koblet sammen med omfattende lokal viden og ekspertise er den optimale måde at sikre, at vi giver dig og dine kunder den bedst mulige oplevelse.

Hos Intrum hjælper vi vores kunder ved at drage omsorg for deres kunder. Det gør vi ved at skabe en positiv kontakt til mennesker med gæld, tage os tid til at lære deres omstændigheder at kende og arbejde sammen med dem for at finde den bedste og mest holdbare løsning. At tale dine kunders foretrukne sprog er en vigtig del af at skabe tillid og tryghed for dem. Det betyder også, at de i endnu højere grad ønsker at finde løsninger og afvikle deres gæld.

Mange af vores kunder har kunder i andre lande og arbejder således på tværs af landegrænser. Vi ved, hvor komplekst det kan være at forstå og sikre fuld indsigt i lokal lovgivning og praksis. Derfor tilbyder vi dig som kunde få mest muligt ud af vores sprogfærdigheder, globale rækkevidde og lokale tilstedeværelse, når vi leverer services inden for kreditstyring på tværs af Europa og i resten af verden.

Med kontorer i 25 og et godt partnernetværk i 160 lande kan vi kommunikere effektivt med dine kunder — uanset hvilket sprog de taler.

Intrum's 35 sprog

Albansk, fransk, makedonsk, svensk, arabisk, græsk, mandarin, tjekkisk, armensk, hollandsk, norsk, tyrkisk, bosnisk, islandsk, persisk, tysk, dansk, italiensk, polsk, ungarsk, engelsk, catalansk, portugisisk, serbokroatisk, estisk, kurdisk, rumænsk, slovakisk, finsk, lettisk, russisk, spansk, flamsk, litauisk, serbisk.

Sproget er kun et af redskaberne i Intrums værkstøjskasse og som vi benytter i vores arbejde for at sikre din kunde en fantastisk kundeoplevelse; vi skræddersyr vores tilgang til din kundes individuelle behov blandt andet ved at benytte digitale løsninger, kreditovervågning, tilbyde afdragsmuligheder og andre løsninger tilpasset din kunde specifikt. Vi ved, at ikke alle er ens og at en diffentieret tilgang derfor giver det bedste resultat.

Supporting you. All the way.