Caruna

Caruna

Caruna: Det handler om pålidelighed.

Caruna er den største virksomhed dedikeret til distribution af elektricitet i Finland. Selskabets andel af det lokale eldistributionsmarked i Finland er ca. 20 procent, det vil sige ca. 670.000 privat- og erhvervskunder fordelt over hele landet. Carunas elnetværk er 82.000 kilometer langt og strækker sig to gange rundt om jorden. Kernen i Carunas drift er en stræben efter at kunne sikre uafbrudt elforsyning. At overholde sine løfter er vigtigt for Caruna, såvel som at arbejde ud fra deres kunders interesser. Hos Intrum tænker vi på samme måde.

Vores mål med Caruna er at blive deres betroede partner i gældsovervågning og inkasso, ved at levere fremragende resultater og suveræn kundeservice.

Vi er tilfredse med vores samarbejde med Intrum. Vores fælles mål for en fremragende kundeoplevelse skaber et solidt grundlag for et blomstrende partnerskab. Herudover føler vi at Intrum tilfører værdi for både vores kunders hverdag med hensyn til betalingsplanlægning og for vores interne team med hensyn til arbejdsbyrde og effektivitet. Det er en klar win-win-situation.
Katriina Kalavainen, Head of Customer Relations hos Caruna
Suveræn kundeservice er en af vores strategiske søjler. Vores tilgang er meget kundeorienteret og effektiv, understøttet af højt professionelle og dedikerede teams specialiseret i energisektoren.
Veli-Pekka Harjuoja, Key Account Manager, Intrum i Finland

Har du brug for hjælp til inkasso?

Vi har løsningen der passer præcis til dit behov

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring udvikling og tendenser indenfor betalingsadfærd og inkassomarkedet.