Intesa Sanpaolo

Det strategiske partnerskab mellem Intrum og Intesa Sanpaolo har medført flere fordele — en sundere balance, forbedret service og langsigtede attraktive afkast.

Sammenlægningen af Intesa Sanpaolos afdeling, der inddriver misligholdte lån, med Intrum Italiens services, har resulteret i den førende virksomhed af sin art i Italien. Der er tale om et joint venture vedrørende administration af lån for omkring € 40 mia., og Intesa beholder en stor minoritetsandel.

Intrum og Intesa indgik en tiårig eksklusiv serviceaftale vedrørende såvel eksisterende som nye porteføljer. Som en del af handlen overtog vi også 600 af bankens medarbejdere. Sammen med vores 400 ansatte betyder det, at er arbejdsstyrken i Intrum Italien nu oppe på hele 1.000 personer.

Sammen med medinvestor CarVal har joint venturet erhvervet en GBV-portefølje på € 12 mia. af misligholdte lån. Strukturen i det langsigtede partnerskab vil give Intesa mulighed for at drage fordel af attraktive afkast samt forbedre egen driftsregnskab og serviceniveau.

Intrum var henrykt over at kunne gennemføre denne komplekse transaktion på kort tid. Partnerskabet har givet banken mulighed for at nå sine strategiske mål, og samtidig har Intrum fået mulighed for at demonstrerer sin tilstedeværelse i et vigtigt marked.


Om Intrum

Som markedsledende kreditstyringsvirksomhed har Intrum en omfattende ekspertise indenfor inkassotjenester. Vi har egne kontorer i 24 lande i Europa samt i Sydamerika (Brasilien) og mere end 10.000 erfarne medarbejdere, som alle dagligt ønsker at gøre en forskel — for dig og dine kunder.


Bliv kunde hos Intrum

We support you all the way


Read more