Intrum Justitia og Lindorff fusioneret

Den 14. november 2016 meddelte Intrum Justitia og Lindorff, deres hensigt at fusionere. Den 12. juni 2017 godkendte Europa-Kommissionen fusionen * og den 27. juni 2017 blev transaktionen afsluttet. Fra denne dag er vi juridisk set én enhed - og senere i år, vil vi også fungere som en.

Intrum Justitia og Lindorff deler ambitionen om, at være branchens betroede leder og innovatør.

Vi mener, at vi bidrager til en sund økonomi ved at sikre, at virksomheder bliver betalt for deres varer og tjenesteydelser, samt ved at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at overholde deres forpligtelser. Vi har hver især været pionerer i indsatsen for at transformere, hvordan vores branche gør forretninger, med fokus på lovgivningsmæssig overensstemmelse og retfærdig og respektfuld inddrivelse. Sammen har vi et team på 7.750 professionelle, engagerede og omsorgsfuldt ansatte fordelt over hele Europa.

Vi arbejder hårdt på at sammenlægge vores drift, til at blive én virksomhed, under ét fælles brand og med én fælles brugergrænseflade for vores klienter og vores klienters kunder. For nu vil vi dog fortsætte med at operere under hver vores brand, Lindorff og Intrum Justitia, indtil integrationen skrider yderligere frem.

For dig som eksisterende klient eller kunde, hos enten Lindorff eller Intrum Justitia i Danmark, vil der ikke ske nogen ændring, idet vi fortsat vil forblive konkurrenter.

* Kommissionens beslutning var betinget af afhændelsen af Lindorffs forretning i Danmark, Estland, Finland og Sverige, samt Intrum Justitias forretning i Norge. Det betyder, at Lindorff og Intrum Justitia fortsat vil være konkurrenter på disse fem markeder.

Jeg har udestående gæld til Intrum Justitia

I øjeblikket er der ingen ændringer i vores serviceydelser eller kommunikationskanaler. Hvis du har modtaget et brev omkring en udestående gæld til Intrum Justitia, kan du stadig logge ind på vores onlineportal eller kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Jeg er klient hos Intrum Justitia

Hvis du er klient hos Intrum Justitia, kan du benytte de samme kommunikationskanaler og onlineportaler som hidtil. Tøv ikke med at kontakte os, skulle du have spørgsmål.