Vi er ISO 14001 certificeret, og dét er vi stolte af

Som ISO 14001 certificeret inkassovirksomhed er et af Intrums vigtige mål at reducere vores CO2-fodaftryk og være en aktiv bidragsyder til den grønne omstilling. I arbejdet med dette er der behov for et miljøledelsessystem fra en anerkendt tredje part. ISO 14001 giver os det nødvendige værktøj, så vi kan arbejde målrettet for en positiv og bæredygtig ændring.

Vi er ISO certificeret

Intrum i Danmark er en del af Intrum Scandinavia, og i alle tre skandinaviske lande er vi naturligvis miljøcertificeret.

Det er både en stor anerkendelse af det vigtige klima- og miljøarbejde vi udfører samt et kvalitetsstempel på netop dette arbejde fra en tredje part.

ISO 14001 er en international og den mest anerkendte standard for de miljøledelsessystemer, som anvendes over hele verden. For os hos Intrum betyder dette blandt andet, at vi har

 

  1. Oprettet miljøretningslinjer og sat klare mål for, hvordan vi ønsker at måle vores CO2-fodaftryk
  2. Et system til at administrere og sikre at vi overholder gældende lovbestemte krav samt andre forpligtelser i denne certificering
Som ISO certificeret inkassovirksomhed har Intrum stort fokus på bæredygtighed og ønsker aktvit at bidrage miljø og klima som illustreres her af billedet med grønne marker
Som ISO certificeret inkassovirksomhed har Intrum fokus på bæredygtighed i bred forstand, og vi arbejder dagligt med at opnå CO2-neutralitet | Intrum

ISO certificering er ingen sovepude

Det at være blevet certificeret fører meget positivt med sig — både internt og eksternt. Det mest indlysende er naturligvis, at vi nu har et kvalitetsstempel på det arbejde, vi udfører. Dét er vigtigt både for vores kunder, deres kunder, alle nuværende ansatte og de fremtidige kolleger.

En anden vigtig del er kravet om årlig rapportering (audits) og re-certificering hvert 3 år. Det kræver en stor indsats og forandringsvilje at fortsætte det vigtige forbedringsarbejde samt hele tiden sikre, at vi når nye mål.  

Læs mere om ISO 14001 her. 

Vi er umådeligt stolte af denne anerkendelse. Det betyder, at vi som virksomhed er lykkedes med vores systematiske miljøarbejde og nu skal fortsætte den rejse. Og måske endnu vigtigere så betyder det, at vi som ISO certificeret leverandør hjælper vores kunder med deres miljøfokus.
Camilla Gulsett, Sustainability Manager, Intrum Scandinavia

Contact person

Kontakt mig gerne hvis du ønsker en kopi af vores ISO 14001 certifikat

Camilla Gulsett

Sustainability Manager

camilla.gulsett@intrum.com