Intrum — e-Boks og bæredygtighed

Intrum — e-Boks og bæredygtighed

Sikkerhed, bæredygtighed og digitale løsninger? Hos Intrum vil vi altid gerne tilbyde den bedste løsning. ​Derfor samarbejder vi med e-Boks, som er Danmarks største og mest sikre digitale kommunikationskanal med 6,2 mio. brugere, hvoraf 5,2 er borgere tilmeldt.

Fordele ved e-Boks for Intrums kunder

Hos Intrum vil vi altid tilbyde den bedste løsning til dig og dine kunder. Derfor tager vi endnu et skridt i retningen af mere digitale løsninger, der kan sikre dine kunder adgang 24-7-365 til at se den post, vi har sendt til dem — uanset hvor i verden de måtte befinde sig.

Udover at vi stadig sender fysisk post, e-mails og SMS, sender vi nu også digitalt via e-Boks, og det er der flere fordele ved:​

  • Mere effektiv kommunikation med dig og dine kunder via en nem, hurtig og digital kommunikationskanal — den mest udbredte i Danmark; 90% af Danmarks befolkning er tilmeldt e-Boks, som har en åbningsrate på +85%.​
  • I et samfund med daglige forsøg på digital svindel, øger vi sikkerheden yderligere og skaber tryghed hos modtagerne, hvilket medfører en højere hitrate blandt brugerne af e-Boks.
  • Større bidrag til at fremme bæredygtighed ved at reducere udsendelse af fysiske breve. Det reflekterer positivt på dig og din virksomhed blandt de af dine kunder, som hylder miljøfokus.​
  • Derudover bidrager vi til at nå vores klimamål om at være CO2-neutrale i 2030. 
e-Boks og bæredygtig går hånd i hånd hos Intrum. Det er godt for både kunder og samfundet som helhed. Billedet viser grønne områder set fra luften og giver håb til en grønnere planet.
e-Boks og bæredygtighed: Ved at minimere udsendelserne af fysiske breve, reducerer vi også vores CO2 aftryk — det er helt sikkert | Intrum

Hjælp til særligt sårbare blandt vores kunders kunder

Der er via e-Boks mulighed for i højere grad at kunne imødekomme de af vores kunders kunder, der er særligt sårbare og måske er utrygge ved at modtage fysisk post — uanset hvor diskret en kuvert posten måtte være leveret i — eller e-mails til en mailbox, der måske deles med en samlever eller partner.

Læs mere om hvordan vi hos Intrum håndterer kundesårbarhed.

Vi håber, at du og dine kunder vil tage godt imod vores nye digitale kommunikationskanal, som en værdifuld tilføjelse til de øvrige kanaler.