Dine fordele som medlem hos ITD

Vi hjælper dig med inkasso lokalt og globalt

Hvorfor vælge Intrum?

Global rækkevidde


Markedsledende inkasso- & kreditstyringsvirksomhed


Højt fokus på etik og god kundebehandling


Juridisk ekspertise — lokalt og globalt


Rika Christanto, COO og Co-founder, Ontruck

Andre kunder fra transportbranchen får hjælp — kan vi hjælpe dig?

Ontruck er en af de virksomheder, Intrum hjælper med kreditstyring.

 

Se videoen hvor COO og Co-founder Rika Christanto fortæller mere om præcis hvordan.

 

Intrums dygtige inkasso- og gældsrådgivere sørger for inddrivelse og deler viden på tværs af landegrænser — her ses et af Intrums teams.

Hvem er Intrum?

Intrum er Europas førende inkasso- og kreditstyringsvirksomhed. Vi har afdelinger i 24 lande i Europa samt i Brasilien. Med over 10.000 ansatte, som er dedikeret til at finde løsninger, så din virksomhed kan vækste samt bidrage til din og dine kunders vej frem mod et liv med et bæredygtigt forbrug. Hvert år hjælper vi 80.000 virksomheder, og vi er i kontakt med 250.000 personer hver eneste dag. Vores services giver både små og store virksomheder mulighed for at opnå bedre likviditet.

 

Vi leder vejen frem til at sund økonomi — se her hvordan

Intrums inkassorådgiver hjælper telefonisk med at finde gode økonomiske og holdbare løsninger, som kan hjælpe dine kunder frem til en sund økonomi.

Hvorfor bruge en professionelt inkassovirksomhed?

Mange forbinder inkasso med dét at få penge fra kunder, som ikke ellers ville have haft betalt. Men faktisk er inkasso et effektivt redskab, der hjælper med mere end at undgå tab. Du og din virksomhed kan ved at benytte inkasso reducere kredittiden samt øge likviditeten. Inkasso øger også sandsynligheden for at dine kunder prioriterer at betale hurtigere og til netop din virksomhed!

Læs mere om hvorfor du bør vælge en professionel inkassopartner her

Kvinde logger ind på sin portal for at følge de inkassosager, hun har overdraget til Intrum, så hun kan få betaling fra sine kunder.

Log ind på din portal for at følge dine inkassosager

Når du er blevet kunde hos Intrum, kan du logge ind på vores online klientportal og sende sager til inkasso. Jo hurtigere du sender sagerne til os, jo hurtigere kan vi begynde vores arbejde med at få betaling fra dine kunder til dig.

På klientportalen finder du også en brugsanvisning, som viser hvor let du kan registrere sager i vores system.