Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Om Extra

Vores inkassokoncept bygger på “no cure, no pay”, som helt enkelt betyder, at du ikke betaler, før sagen er løst. Først når vi har opnået succes med at inddrive gælden, betaler du provision til os.

Extra giver dig adgang til alle vores services.

Få hjælp til at undgå inkassosager

Rådgivning og juridisk vejledning

Har du brug for råd og vejledning vedrørende inkasso- og rykkerprocesser, eller er du i tvivl omkring de juridiske forhold, kan vi hjælpe dig.

Vurdering af konkrete sager

Det kan være meget forskelligt, hvilket forløb der er mest fordelagtigt for både at sikre inddrivelse og bevaring af kundeforholdet. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvad den bedste fremgangsmåde er for netop din inkassosag - eksempelvis overvågning eller retslig behandling.

Få hjælp til inddrivelse af gæld

Inkasso

Når dine kunder ikke betaler, kan vi hjælpe dig med at inddrive gælden. Vi overtager hele dialogen med din kunde, og sikrer den rigtige indsats på det rigtige tidspunkt.

Jo hurtigere du kommer i gang med inkassoprocessen, jo større er sandsynligheden for, at du at få dine penge igen.

Overvågning af kundernes gæld

I overvågningsforløbet (langsigtet inkassobehandling) holder vi løbende øje med ændringer i din kundes økonomi, og når denne forbedres, forsøger vi at indgå en aftale om betaling.

International inkasso

Har du kunder uden for landets grænser, kontakter vi dem via vores internationale kontorer og store partnernetværk. Intrum har samlet set tilstedeværelse i 180 lande, og derfor har vi et dybdegående indblik i lokale forretningspraksis, love og regler.

Retslig inkasso og juridisk behandling

Vi hjælper dig med at gå rettens vej, hvis det ikke lykkedes at få din udestående gæld betalt i rykker- eller inkassoprocessen. Via de retlige instanser kan vi opnå fundament på kravet (dom på at din kunde skylder dig pengene), dels indgå betalingsaftaler og endeligt kan der gøres udlæg for kravet hos kunden, hvis der er mulighed herfor.

Vi håndterer således både betalingspåkrav, fogedrekvisitioner, fogedretsmøder, udlæg, begæringer samt tvistede sager i det civilretlige system. Er sagen over 100.000 kr., eller er der tvister, håndteres sagen gennem vores advokatsamarbejdspartner.

Vores inkassoportal giver overblik

Via Intrums inkassoportal kan du få et overblik over dine sager og kommunikere med vores inkassorådgivere. Du kan både se aktiviteterne på den enkelte sag, samt få en samlet statistik for inddrivelsen. Det er også på inkassoportalen, at du opretter dine sager.


Kom igang allerede i dag

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for en uforpligtende dialog. Du kan også kontakte salgsafdelingen på tlf. 7027 7298.