Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Overvågning

I stedet for at afskrive udestående gæld, kan vi overtage gældsinddrivelsen og overvåge gælden for dig.

Hvad er overvågning?

Overvågning er en del af inkassoprocessen. Overordnet set, kan man dele inkassoprocessen ind i to faser; inkasso og overvågning. Man kan også kalde overvågning for ”langsigtet inkassobehandling”.

Er det ikke lykkedes at få betaling i den første fase, inkassoforløbet, kan sagen behandles videre i overvågning. I dette forløb holder vi øje med ændringer i din kundes økonomi og betalingsadfærd på den lange bane, og når kundens forbedres, forsøger vi at indgå en aftale om betaling.

Overvågning hos Intrum

Forsinkede eller udeblivende betalinger kan lægge pres på din virksomhed og skabe unødvendige omkostninger. Ved at overlade overvågningsprocessen og gældsinddrivelsen til Intrum, kan du lette denne byrde og få ro i sindet.

I stedet for at afskrive udestående gæld, kan Intrum overtage hele processen med at overvåge gælden for dig. Vi opretholder kontakten til din kunde og inddriver den endelige betaling på dine vegne. Via vores overvågningssystem holder vi øje med dine kunders økonomi og betalingsadfærd, hvilket giver os mulighed for at gøre den rigtige indsats på det rigtige tidspunkt, for at sikre betaling uden at skade dine kunderelationer.

Uanset om du har en stor virksomhed eller et lille enmandsfirma, kan vi hjælpe dig med at få betaling fra dine kunder. Vi har specialiserede processer til alle typer af inkassosager, baseret på vores årelange erfaring med inkasso og viden om generel betalingsadfærd.

Fordele ved Overvågning hos Intrum

  1. Vores systemer sikrer den rette indsats på det rette tidspunkt
  2. Du sparer tid og penge på administration
  3. Du får gavn af Intrum stærke brand, som kan hjælpe til en hurtigere betalingsproces

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for en uforpligtende dialog, eller ring til os på tlf. 7027 7298