Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Køb af fordringer

Reducer tab og forbedre likviditeten. Har du en portefølje af minimum 300 inkassosager, som du ønsker at sælge, er vi interesseret i at købe.

En gnidningsfri betalingsproces booster salget

Ved at sælge dine afskrevne tilgodehavender til Intrum frigøres likviditet, tab reduceres og du sparer tid. Det kan også hjælpe dine kunder, ved at tilbyde dem individuelle betalingsplaner, der giver dem mulighed for at blive gældfri på en nemmere måde.

Selv når du har givet op og har afskrevet et tilgodehavende, kan det stadig have værdi og cash flow kan realiseres. Intrum kan overtage gælden, hvilket reducerer tab og forbedrer likviditeten.

Omkostningerne ved at søge betaling fra en ikke-betalende kunde er ofte større, end hvad der skyldes. Intrum kan købe gælden af dig, til en procentdel af den nominelle værdi. Prisen beregnes ud fra porteføljens samlede kvalitet, hvor vi blandt andet ser på antallet af skyldnere, skyldners alder og gæld, samt det cash flow der allerede har været på sagerne. Vi betaler dig straks og søger derefter betaling fra den enkelte kunde, ved hjælp af vores ekspertise og vores stordriftsfordele.

Et salg kommer typisk også dine kunder til gode, da Intrum kan tilbyde individuelle betalingsplaner, der er tilpasset den enkeltes betalingsevne. Hermed gives de mulighed for at blive gældfri på en nemmere måde.
Intrum køber afskrevet gæld fra alle typer og størrelser af virksomhed, herunder kreditinstitutter, private og offentlige virksomheder samt statslige myndigheder.

En portefølje skal bestå af minimum 300 sager og kan både være btb- og btc-krav.
Intrum tilbyder ikke køb af enkeltstående krav.

Fordele ved Køb af Fordringer hos Intrum

  1. Salg af misligholdt gæld forbedrer hurtigt cash flow og tab reduceres
  2. Din kunde drager fordel af individuelle betalingsplaner
  3. Du får frigjort ressourcer og kan dermed fokusere på virksomhedens kerneforretning

Kontakt os

Ønsker du hjælp til inddrivelse af gæld hos dine kunder, er du velkommen til at kontakte os for forespørgsler omkring indgåelse af et inkassosamarbejde.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for en uforpligtende dialog, eller ring til os på tlf. 7027 7298