Glemmer dine kunder at betale?

Inkassoløsninger til små og mellemstore virksomheder

Få en enkel og overskuelig løsning der passer til dine behov, og få samtidig gode råd til inkasso, og hjælp til at forstå inkassoprocesserne.

Hvorfor skal du vælge os?

1
2
3

Du slipper for bøvlet
Vi overtager dialogen med din kunde og håndterer hele inkassoprocessen fra start til slut. Du slipper for bøvlet med opfølgning, indkrævning, betalingsadministration og lovmæssige krav. Når vi modtager betaling fra kunden, overføres beløbet automatisk til dig. Vi sørger med andre ord for det hele, så du i stedet kan bruge kræfter på andre ting.
Personlige besøg
Vores inkassokonsulenter kører dagligt rundt i hele landet og besøger kunder på deres adresse. Personlige besøg på din kundes adresse er en effektiv måde, at skabe kontakt og åben dialog omkring skyldsforholdet.
Følg med i din sag
Du kan altid følge med i, hvad der sker med dine sager. Gennem vores brugervenlige onlinesystem, få du nemt overblik over inddrivelsen - også på sagsniveau. Du kan følge med i alle aktiviteterne og hurtigt oprette nye sager.

Få hjælp allerede i dag

Find den løsning der passer til dig


Inkasso hos Intrum


Det siger vores kunder

Vi hjælper Karina, skal vi også hjælpe dig?

CR Vinduespolering & Rengøring fra Odense er en af de kunder, som Intrum hjælper med at inddrive manglende betaling. 

"Når kunderne ikke betaler deres regninger, hjælper Intrum mig med inkasso på en respektfuld måde, hvilket er vigtigt for kundeforholdet", siger Karina Hinze Rasmussen, og tilføjer "Jeg sparer en masse tid, fordi Intrum hjælper mig med inkasso".

Karina Hinze Rasmussen
Kontorassistent / Office Manager
CR Vinduespolering & Rengøring

Se løsninger og priser eller kontakt os for nærmere dialog.

Karina Hinze Rasmussen er glad for samarbejdet med IntrumEffektiv og overskuelig inkasso

Vi tilbyder løsninger der passer til alle behov