Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

European Payment Report Danmark 2021

Bliv opdateret omkring udviklingen af forsinkede betalinger og hvordan Covid-19 har påvirket betalingslandskabet i Danmark. Rapporten beskriver hvilken indflydelse forsinkede betalinger har på udvikling og vækst blandt danske virksomheder. På baggrund af resultaterne fra rapporten, får vi en bedre forståelse, af virksomhedernes syn på betalingsadfærd.

European Payment Report Danmark beskriver hvilken indflydelse forsinkede betalinger har på udvikling og vækst blandt virksomheder. På baggrund af resultaterne fra rapporten, får vi en bedre forståelse, af virksomhedernes syn på betalingsadfærd.

Hovedresultater

  1. Danske virksomheder opper deres betalingsstyring

    Covid-19 har ramt Europa hårdt, og det udfordrende klima forårsaget af pandemien har motiveret danske virksomheder til at blive bedre til at styre risikoen for forsinkede betalinger.
  2. Virksomheder reducerer omkostninger og er forsigtige omkring gæld, for at beskytte sig mod lavkonjunktur

    En tredjedel af de danske virksomheder planlægger at reducere deres omkostninger forud for en mulig økonomisk nedgang, samt sikre betalinger fra kunder hurtigere. Virksomhedsledere planlægger også at være mere forsigtige med at optage gæld.
  3. Virksomheder er hårdt ramte, men sultne efter et nyt vækstkapitel

    På trods af at Covid-19 har bragt mange virksomheder i knæ i løbet af de sidste 12 måneder og mange forventer usikkerhed i flere år fremover, er virksomheder mere entusiastiske omkring vækst og fremtiden, end de har været i mange år. Især brancher som ejendomshandel og byggeri, og detail er optimistiske med hensyn til fremtiden.

Download rapporten


Om European Payment Report 2021

Rapporten er baseret på en undersøgelse foretaget blandt 11.187 virksomheder i 29 europæiske lande, herunder 600 i Danmark, for at få indsigt i betalingsadfærden samt den finansielle sundhed hos europæiske virksomheder. Undersøgelsen blev udført i perioden 26. januar til 16. april 2021.