Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Kundeudtalelser

Vi arbejder sammen med små og store virksomheder i alle brancher i hele Europa, og vi er stolte af at have stærke relationer med vores kunder.

Få bedre likviditet og frigør samtidig tid

Et godt cash flow er essentielt for din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at optimere likviditeten, så du kan fokuserer på andre ting, end at rykke for betaling.

Vi er dedikerede i at hjælpe vores kunder med at få betaling, og i at hjælpe deres kunder med at blive gældsfrie og komme tilbage til et liv med et bæredygtigt forbrug. Dine kunder er i gode hænder hos os.


Karina Hinze Rasmussen

Vi hjælper blandt andre Karina

CR Vinduespolering & Rengøring fra Odense er en af de kunder, som Intrum hjælper med at inddrive manglende betaling. 

"Når kunderne ikke betaler deres regninger, hjælper Intrum mig med inkasso på en respektfuld måde, hvilket er vigtigt for kundeforholdet", siger Karina Hinze Rasmussen, og tilføjer "Jeg sparer en masse tid, fordi Intrum hjælper mig med inkasso".

Karina Hinze Rasmussen
Kontorassistent / Office Manager
CR Vinduespolering & Rengøring


Skal vi også hjælpe dig?

Få hjælp til inkasso

Vil du også have hjælp til reducering af manglende betalinger og forbedring af dit cash flow?

"Det er vigtigt for os, at vi har en så gnidningsfri proces som muligt, for noget så svært som inkasso", siger Jakob Hansen fra SATS.

Vil du, ligesom Jakob, have hjælp til forbedring af virksomhedens cash flow, optimering af rykkerprocessen og reducering af manglende betalinger, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for nærmere dialog.

Fokus på god behandling af kunder og optimering af cash flow

"Vores forhold til vores medlemmer er meget vigtigt, og det forstår Intrum. Det er vigtigt for os, at medlemmer behandles med respekt".

Jakob Hansen
Country Manager
SATSFå hjælp allerede i dag

Find den løsning der passer til dig

Uanset om du har mange inkassosager eller få nu og da, om beløbene er store eller små, kan vi hjælpe dig. Vi har ekspertisen i at håndtere sagen på en måde, der giver det bedste resultat.

Kontakt os