Jane

Intrum lytter til deres medarbejdere, og det gør mig virkelig glad. For mig der handler det i høj grad om, at firmaet lytter til medarbejderen, det gør man her.

Stilling: Gældsrådgiver

Hvor lang tid har du været ansat?

"Jeg har været ansat siden februar 2016, hvor jeg blev firmaoverdraget fra Santander Consumer Bank/GE Money Bank."

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

"Vi er et team på 2, hvor vi tager os af skyldnere der ejer ejendom. Vi får en god samtale og finder en løsning, før vi vurderer om sagen skal sendes retslig for udlæg i ejendom.

Hver dag er en travl dag - på den gode måde - da jeg taler med mange som har svært ved at se sig ud af deres situation, men hos os er der altid løsninger at finde."

Hvad er sund økonomi for dig?

"For mig betyder sund økonomi, at man ikke bruger mere end man har. Men man kan jo komme ud for mange ting i livet (arbejdsløshed/sygdom m.m.), som bringer én i en uheldig økonomisk situation, og hvor man har brug for hjælp. Det er jo her vi kommer ind i billedet. Når det er gået galt, kan vi hjælpe med at rette op på situationen. Man kan bl.a. ringe ind til mig, så hjælper jeg med at finde en løsning for gælden."

Hvordan oplever du, at Intrum bruger sine værdier i hverdagen?

"Jeg synes Intrum lever op til sine værdier og at vi har en stor grad af empati. Vi forsøger at sætte os ind i skyldners situation og lytter."

Det at arbejde hos Intrum kan med få ord opsummeres; en fantastisk arbejdsplads, gode kollegaer, socialt samvær.
Jane, inkassorådgiver, Intrum