Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Hvem vi er og hvad vi laver

Med en historik der går mere end 100 år tilbage, blev Intrum verdens førende inkasso- og kreditstyringsvirksomhed i 2017, efter fusionen mellem Lindorff og Intrum Justitia. I dag driver Intrum virksomhed i 24 lande fordelt over hele Europa plus Latinamerika (Brasilien). Med over 10.000 medarbejdere, som er dedikeret til at booste din forretning og bringe dine kunder tilbage til et liv med et bæredygtigt forbrug, er Intrum her for at hjælpe.

Når vi kontakter dine kunder ved vi, at nogle af dem aldrig har været i kontakt med et inkassobureau før. De kan være stressede, bange og måske lidt forvirrede over hvad det inkassovarsel de har modtaget faktisk betyder. Vores medarbejdere er uddannet specifikt til at hjælpe denne kunde og er udstyret med værktøjerne til at skabe en pålidelig og åben dialog. De kan lede kunden på rette vej og hjælpe dem med at løse deres sag, så de igen kan blive en rentabel kunde for vores klient.

Vi taler med den unge studerende, som har glemt at betale en faktura og spekulerer over, hvordan han bliver kvit med det beløb han skylder. Vi taler med det ældre par, der er bagud med deres regninger og har brug for hjælp til at prioritere hvad de skal betale først. Vi taler med den enlige arbejdsløse mor, der ikke ved hvordan hun skal få enderne til at mødes. Det er det, vi gør. Hver dag.

Vi arbejder for virksomheder, organisationer og regeringer - store og små - i alle sektorer, for at hjælpe dem med at genoprette deres udestående gæld, og vækste deres forretning. Intrum tilbyder en bred vifte af services, herunder inkasso, gældskøb og betalingsservices.

Når vores klienter sender os en sag, ved vi allerede hvad de har brug for; deres penge hurtigt og pålideligt. Hvad der er lige så vigtigt er, at de gerne vil have deres kunde tilbage efterfølgende, og de stoler på at vi kan få det til at ske. Reducere churn og genoprette kundeforhold. Hos Intrum er vi stolte over, hvordan vi gør forretning på en etisk måde, og hvordan vi stræber efter at drive innovation og operationel effektivitet i vores branche.