Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Formål, mission & vision

Som den ubestridte markedsleder er vores formål at bane vejen mod en sund økonomi.

Formål

Leading the way to a sound economy

I vores globaliserede økonomi er det en stor styrke, at Intrum har en tilstedeværelse på 24 markeder, hvor vi har ekspertise i alt fra lokale love og bestemmelser til branchestandarder. Vores globale udbud kombineret med lokal viden gør os i stand til at forstå vores klienter og kunders situation eller forretning. Gennem vores komplementære netværk af 160 partnere er vores ydelser tilgængelige over hele kloden.

Intrum fører vejen til en sund økonomi, for privatpersoner, virksomheder og for samfundet som helhed. Vi argumenterer for at rettidig betaling til virksomheder og organisationer, er en forudsætning for deres fortsatte vækst og udvikling. På samme tid er en sund privatøkonomi grundlaget for god livskvalitet og skaber mulighed for at folk kan opnå deres drømme og mål. Gennem vores services skaber Intrum jobs og muliggør vækst.

 

Mission

We help companies prosper, by caring for their customers

Gennem Intrums betalingsløsninger og inkassoservices hjælper vi virksomhederne med at blive betalt for deres varer og tjenester. Vi servicerer omkring 80.000 virksomheder globalt og hjælper dem med at vækste ved at tage godt hånd om deres kunder. Vores fokus er at skabe fælles værdi for virksomheder og samfundet, som begge drager nytte af at virksomhederne bliver betalt til tiden og at forbrugerne bliver gældsfri. Hos Intrum ønsker vi at yde et varigt bidrag: Vi ser os selv som partnere til virksomheder, regeringer og andre interessenter i at skabe en sund økonomi.

Intrum har kontorer i 24 europæiske lande og med et stort partnernetværk kan vi hjælpe store såvel som små og mellemstore virksomheder og organisationer rundt omkring i verden. Baseret på forbrugerindsigt forstår vi det enkelte individ, forskellige perspektiver og situationer. Vi behandler altid andre med værdighed og respekt. Dette gælder både for vores klienter og deres kunder, såvel som for vores kolleger. På baggrund af disse værdier stræber Intrum efter at have tillidsfulde og langsigtede relationer med vores klienter.

Intrum blev etableret i 2017 efter fusionen af Intrum Justitia og Lindorff. Som én samlet virksomhed tilbyder vi intelligente og effektive processer og løsninger, med et højt serviceniveau og høje standarder for etik.

 

Vision

To be trusted and respected by everyone who provide or receives credit

Vores markedsledende position medfører et stort ansvar. Vi kan kun gøre vores job, hvis vi har fuldkommen tillid fra vores klienter og deres kunder, og det er derfor vigtigt, at vi fastholder vores position som rollemodel i vores branche, og viser vejen til en sund økonomi for alle. At behandling vores klienters kunder med omtanke er selve essensen af hvem vi er og det vi laver.

Vi stræber efter at nå de højeste standarder i alt hvad vi gør, med stor professionalisme, hvor vi tager ansvar for vores handlinger. Vores vision er, at Intrum skal være betroet og respekteret af alle der yder eller modtager kredit. Med løsninger der skaber vækst, samtidig med at folk bliver gældsfrie, skaber vi værdi for privatpersoner, virksomheder og samfundet.