Den ubestridte markedsleder

Som markedsledende kreditstyringsvirksomhed har Intrum en vidtrækkende ekspertise inden for inkasso. Vi driver forretning i 24 europæiske lande, og vi har flere end 8.000 erfarne medarbejdere i vores koncern. Intrum blev etableret i 2017 i fusionen mellem Intrum Justitia og Lindorff.

Som følge heraf har vi en unik geografisk størrelse og omfang. Med markedsledelse kommer imidlertid et stort ansvar. Vi ser os selv som rollemodeller inden for vores branche og har både mulighed og ansvar for at sætte nye standarder og ændre måden hvorpå folk opfatter kreditstyring og inkasso. Gennem etiske og bæredygtige forretningspraksis ønsker vi at blive den sande målestol for vores branche.

We help companies prosper by caring for their customers

Hos Intrum skaber vi værdi for vores klienter, vores kunder, vores ejere og for samfundet som helhed. Vi er drevet af vores formål og vores fire værdier; Empathy, Ethics, Dedication, Solutions som definerer hvem vi er og afgør hvordan vi agerer. Vi sørger for, at virksomhederne bliver betalt, hjælper folk med at komme ud af gælden og gør det muligt for samfundet at vokse.

Leading the way to a sound economy

Through Intrum’s wide range of credit management services, including financial and collecting services we help companies of all sizes, prosper by improving cash flow, increasing liquidity and minimizing risk. We make trade simple, safe and fair, by making sure that companies get paid while helping people getting out of debt. This is how we contribute to a sound economy for society, companies and individuals.

Fremtidens inkasso

Intrum er en virksomhed med en stolt arv. Men frem for alt har vi en spændende fremtid foran os. Gennem digitale initiativer og et stærkt kundefokus, sigter vi efter at gå i spidsen af udviklingen inden vores branche.