Få overblik over dit mobilforbrug

Køb via en app og en enkel adgang til forskellige abonnementer gør, at man let kan miste overblikket over sit mobilforbrug. Sådan her får du et bedre overblik.

Mobilen er for mange et dyrt bekendtskab. Det er let at downloade forskellings betalingsapps, og man kan ganske enkelt tegne abonnementer via mobilen. I længden kan det føre til, at du får mange "skjulte" udgiver.

Kvinde med mobiltelefon.
Få overblik over dit mobilforbrug og spar penge, hvor de kan spares!

Gennemgå abonnementer

En app, du brugte ofte i starten, bliver måske ikke længere brugt helt så hyppigt, og så er det let at glemme, at du også har et abonnement der. Derfor kan det være en god idé regelmæssigt at gennemgå dine abonnementer, for at få et overblik og opsige de abonnementer, du ikke længere bruger, og på den måde nedsætte det unødvendige forbrug.

Overvej at skifte teleudbyder

Det kan også være en god idé at tjekke, om det vil kunne betale sig at skifte teleudbyder. Man teleselskaber tilbyder rabat, hvis du tegner et abonnement for 12 måneder, men det er ikke sikkert, at det er den bedste løsning for dig.

Husk mobilregningen

Ikke mindst — husk at betale telefonregningerne til tiden. Sørg for at have en god og fast rutine med hensyn til betaling, så du sikrer dig at betale fakturaerne inden for betalingsfristen. Du kan eventuelt allerede ved modtagelse af fakturerne lægge dem til betaling i din netbank, naturligvis med den dato der er givet som frist.

Hvis du alligevel skulle komme i en situation, hvor du modtager et inkassovarsel, så tag det seriøst. Hvis du ikke betaler, øges risikoen for, at du ender med at blive registreret med en betalingsanmærkning. Kontakt derfor straks leverandøren og inkassofirmaet, når du modtager et inkassovarsel, og forklar, hvordan situationen ser ud for dig. De er ofte positive og vil gerne hjælpe dig med at finde en god og holdbar løsning — og vise dig vejen til en sund økonomi.

Har du fået brev fra os? Så kan du starte med at logge ind via vores selvbetjeningsportal. Dér får du fuld oversigt over din sag.