Dette er Intrum
Sammen finder vi en løsning

Dette er Intrum

Vi støtter dig hele vejen

Vi forstår, at årsagen til ikke at kunne betale rettidigt kan variere fra en glemt regning til livsforandrende begivenheder, som kan have betydelige økonomiske konsekvenser. Vi er klar over, at folk kan befinde sig i forskellige gældsniveauer og økonomiske situationer.

Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde støtte til at finde en bæredygtig løsning, uanset årsagen.

Gennem en etisk tilgang respekterer og stræber vi efter at forstå hver enkelt situation. Vejledt af vores værdier hjælper vi folk med at løse deres gæld og genvinde kontrollen over deres økonomi.

Ofte stillede spørgsmål

Dette er Intrum

Hvem er Intrum?

Vi er en kreditstyrings- og inkassovirksomhed. Vi inddriver gæld på vegne af andre virksomheder og opkøber også gæld fra blandt andet banker.  

Når vi køber gæld betyder det, at du nu skylder pengene til Intrum, i stedet for den oprindelige kreditor eller lånegiver.

Vi ønsker at samarbejde med dig og i fælleskab finde en god løsning på gældsproblemet. Vi tager altid hensyn til din økonomiske situation og opretter en overkommelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at tilbagebetale din gæld og fortsætte med dit liv.

Kontakt os og få hjælp af vores inkassorådgivere.

Hvorfor har jeg modtaget et brev fra Intrum?

Du har modtaget et brev fra Intrum, fordi du sandsynligvis har købt et produkt eller en serviceydelse, som du ikke har betalt og virksomheden nu har bedt os om at inddrive gælden.

Gå ikke i panik. Det er helt normalt for virksomheder at benytte et firma som Intrum, til at inddrive gæld der ikke er betalt. Vi ønsker at løse betalingen på en fredelig måde. Kontakt os derfor hurtigst, så kan finde en god løsning sammen

Hvem regulerer Intrum?

Intrum er autoriseret og reguleret af myndighederne i alle de lande vi driver forretning. Vi følger både lokale og EU-baserede reguleringer og praksis.

I Danmark er Intrums primære tilsynsmyndighed Politiets Administrative Center under Rigspolitiet. Herudover følger vi også afgørelser og reguleringer fra alle andre relevante myndigheder, blandt andet Datatilsynets retningslinjer for behandling af persondata (GDPR).

Hvor har Intrum fået mine oplysninger fra?

Vi har fået dine oplysninger af den virksomhed du skylder penge. De har videregivet dine kontaktoplysninger og yderligere information omkring betaling af gælden. Denne information er selvfølgelig holdt strengt fortroligt. 

Se alle FAQ ›

Vi er her for at hjælpe dig

Har du spørgsmål?