Dette er Intrum

Dette er Intrum

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Intrum?

Vi er en kreditstyrings- og inkassovirksomhed. Vi inddriver gæld på vegne af andre virksomheder og opkøber også gæld fra blandt andet banker.  

Når vi køber gæld betyder det, at du nu skylder pengene til Intrum, i stedet for den oprindelige kreditor eller lånegiver. 

Vi ønsker at samarbejde med dig og i fælleskab finde en god løsning på gældsproblemet. Vi tager altid hensyn til din økonomiske situation og opretter en overkommelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at tilbagebetale din gæld og fortsætte med dit liv.

Kontakt os og få hjælp af vores inkassorådgivere. 

Kontakt os

Hvorfor har jeg modtaget et brev fra Intrum?

Du har modtaget et brev fra Intrum, fordi du sandsynligvis har købt et produkt eller en serviceydelse, som du ikke har betalt og virksomheden du har købt den af, har bedt os om at inddrive gælden. Det kan også være, at du har klaget over købet, og der hermed er opstået en uenighed mellem dig og virksomheden.

Du skal ikke gå i panik. Det er helt normalt for virksomheder at benytte et firma som Intrum, til at inddrive gæld der ikke er betalt. Vi ønsker at løse betalingsproblemet på en fredelig måde, uden behov for retslige aktiviteter.

Hvor har Intrum fået mine oplysninger fra?

Vi har fået dine oplysninger af den virksomhed du skylder penge. De har videregivet dine kontaktoplysninger og yderligere information omkring betaling af gælden. Denne information er selvfølgelig holdt strengt fortroligt. 

Hvem regulerer Intrum?

Intrum er autoriseret og reguleret af myndighederne i alle de lande vi driver forretning. Vi følger både lokale og EU-baserede reguleringer og praksis.

I Danmark er Intrums primære tilsynsmyndighed Politiets Administrative Center under Rigspolitiet. Herudover følger vi også afgørelser og reguleringer fra alle andre relevante myndigheder, blandt andet Datatilsynets retningslinjer for behandling af persondata (GDPR).