Disse apps kan hjælpe dig til en bedre økonomi

Der findes apps til det meste, også apps der kan hjælpe dig med, at holde styr på din privatøkonomi. Ved at bruge en app, kan du nemt lægge et budget, og få overblik over hvad du bruger dine penge på. Eller måske hjælpe dig til at spare op, eller finde nemme områder at spare penge på. Få gode bud på apps, du bør prøve.

Ung mand bruger en app til at holde styr på dagligdagen.
Brug en app til at holde styr på din privatøkonomi. Ved at bruge en app, har du altid det fulde overblik lige ved hånden.

Der findes et hav af apps, som kan hjælpe dig med at holde styr på din økonomi. Ved at bruge en app, har du altid det fulde overblik lige ved hånden. Prøv en af disse apps, eller gå selv på opdagelse i din appstore.

Gør det nemt at lægge budget

Få hjælp til noget af det måske sværeste inden for privatøkonomi - nemlig at holde budgettet. Disse apps kan hjælpe dig med at holde styr på dine penge og få overblik over din økonomi.

Læs mere om hvordan du sætter et budget op

Banken i lommen

De fleste banker tilbyder forskellige oversigter eller muligheden for at sætte et budget op i netbank. Dette er en fin mulighed til at tjekke om du prioriterer dine penge rigtigt, og hvad du måske bruger unødvendigt mange penge på. Mange banker tilbyder også gode mobilbanker, som giver dig et hurtigt overblik og gør det nemt at betale regninger.

Lommebudget: Få overblik over dit forbrug

Få hjælp til at planlægge din økonomi og holde bedre styr på, hvad du egentlig bruger dine penge til, med et budget. Med Finanstilsynets app Lommebudget er du hjulpet godt på vej.

Du kan indtaste dine udgifter til forbrug løbende og på den måde følge med i, om du holder dig inden for dit budget. Herudover kan du se dit rådighedsbeløb på dagsbasis, så du ved, hvor mange penge du kan bruge per dag.

Du kan også få et overblik over, hvad du reelt bruger dine penge på, som gør det nemt at gennemskue, hvor du måske bør justere på dit forbrug. Du finder appen i Apple Store og Google Play.

YouNeedaBudget (YNAB): Den bedste app til at få kontrol over økonomien

Denne app hjælper dig med at holde styr på budgettet. Appen introducerer dig for fem enkle regler, som hjælper dig med at tage smartere valg for din økonomi.

Appen bryder de typiske udgifter ned i kategorier, som du nemt kan relatere dig til. Dette skal bidrage til, at du lettere kan få kontrol over dine penge. Du finder appen i Apple Store og Google Play.

Prøv også...

Der findes et hav af forskellige budgetapps - både gratis og til en billig penge. Prøv dig frem og tjek hvilken der fungerer bedst for dig. Prøv blandt andet Spiir (iOS og Android), Buddy til iOSSpendee Budget & Money Tracker til iOS.

Ønsker du at få overblik over dine indkøbsvaner, og samtidig holde fokus på sundhed og bærerdygtighed, så prøv Spenderlog.

Hold styr på dokumenterne

Evernote Scannable: Den bedste app til at få styr på kvitteringerne

Er du en af dem som svarer ja til at få kvitteringen efter køb, men samtidig synes det er lidt anstrengende at have dem i papir? Så er Evernote Scannable en genial app til dig. Med få klik kan du tage et billede og scanne dine kvitteringer ind,  direkte på din mobil. Find appen i Apple Store.

Sammenkrøllet kvittering
Hav dine kvitteringer samlet i en app, så du slipper for at have dem liggende i en bunke derhjemme.

Spar penge

Money Saving Tips

Denne app giver dig konkrete tips til at spare penge, til at forbedre din økonomi og til at reducere gæld. Du kan gemme dine favorittips og dele dem med andre. Du finder appen i Google Play.

Too Good to Go: Den bedste app til billig mad

Vidste du, at du kan få hotelmorgenmad, friske boller eller brød til næsten ingenting? Med Too Good To Go kan du købe mad billigt, i stedet for det bliver smidt i skraldespanden.

På denne måde bidrager du også med at reducere madspild, ved at hjælpe butikker, hoteller, bagerier og restauranter med at sælge deres overskydende mad til rimelige priser, lige før lukketid.

Dette er godt for miljøet, samfundet og ikke mindst din tegnebog. Appen findes både til iOS og Android.

Mand kigger på brugte LP'er han vil købe
Tjen penge på ting du ikke bruger: På DBA kan du både sælge og købe brugt.

DBA - køb og sælg dine ting

Har du en masse ting du ikke bruge længere, som bare samler støv i skabet? hvorfor så ikke sælge dem, og tjene lidt ekstra lommepenge. Med DBA (Den Blå Avis) kan du nemt oprette annoncer og sælge dine gamle ting. Du kan også spare penge ved købe ting brugt, i stedet for at købe dem fra nye. Download appen til iOS eller Android


God økonomi bliver lettere med et budget

Prøv vores budgetskabelon