Vores værdier

Hos Intrum gør vi vores bedste for at skabe værdi for enkeltpersoner, virksomheder, aktionærer og samfundet som helhed.

Empathy

Vores forretning handler om mennesker og at hjælpe både forbrugere og virksomheder med at forbedre deres økonomiske trivsel. Vi stræber altid efter at behandle folk med værdighed og respekt - både vores kunder og deres kunder, såvel som vores kolleger. Dette gør det muligt for os at levere mere værdi, finde en dybere mening i det arbejde vi udfører, og i sidste ende nå vores fælles mission om at hjælpe virksomheder med at vækste ved at tage hånd om deres kunder.

Ethics

Etik er kernen i alt, hvad vi gør. Vi er rollemodeller for vores branche og stræber efter at sætte nye standarder og ændre måden, folk opfatter kreditstyring og inkasso på. Det betyder, at vi skal være drivkraft for fair behandling af alle der skylder penge, og samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, som deler vores værdier. For at opnå dette handler vi ud fra de højeste standarder af retfærdighed og retskaffenhed i alt, hvad vi gør.

Dedication

Ved at være en virksomhed med fokus på mennesker er en af vores største styrker entusiasmen og engagementet hos alle vores medarbejdere. Gennem daglig forpligtelse til at være en smule bedre i dag end vi var i går, bringer vi det bedste frem i hinanden. Vi vokser som individer og som team for at forme vores virksomheds fremtid og dermed bringe større værdi til vores kunder, deres kunder og samfundet som helhed.

Solutions

Vores dedikerede medarbejdere går på arbejde hver dag med ét mål: at løse problemerne for vores kunder og deres kunder. I sidste ende er det det, der betyder mest. Gennem innovativ tænkning og handling overgår vi forventningerne og påtager os rollen som eksperterne for vores branche.