Vores værdier

Essensen af hvem vi er og vores daglige kompas

Hos Intrum skaber vi værdi for mennesker, virksomheder, aktionærer og samfundet som helhed. Vi er drevet af vores formål at bane vejen mod en sund økonomi og guides i dette af vores fire værdier, som beskriver hvem vi er og hvordan vi opfører os i vores daglige arbejde.

Empathy

Vores forretning handler om mennesker og at hjælpe både forbrugere og virksomheder med at forbedre deres økonomiske situation. Hver situation er unik og har sine egne sociale og økonomiske realiteter. Vi stræber efter at forstå individer, forskellige perspektiver og altid behandle andre med værdighed og respekt - både vores klienter og deres kunder, såvel som vores kolleger. Denne forståelse gør det muligt for os at levere mere værdi, at finde en dybere mening i det arbejde vi gør, og i sidste ende at nå vores fælles mission i at hjælpe virksomheder med at vækste ved at tage hånd om deres kunder.

 • Vi lytter aktivt og søger at forstå
 • Vi udviser fleksibilitet og er fordomsfrie i vores tilgang
 • Vi udviser tålmodighed og tilbyder hjælp

 

Ethics

Etik er kernen i alt, hvad vi gør, så vi vælger at gå ud over det sædvanlige. Vi er rollemodeller for vores branche og har både mulighed og ansvar for at indføre nye standarder og ændre måden, hvorpå folk opfatter kreditstyring. Det betyder, at vi skal være drivkraft for fair behandling af alle kunder, og samarbejde med klienter og partnere, der deler vores værdier. For at opnå dette, handler vi ud fra de højeste standarder af retfærdighed og retskaffenhed, i alt hvad vi gør.

 • Vi sætter samfund og bæredygtig forretning i højsædet
 • Vi tager ansvar for vores handlinger
 • Vi gør det rigtige – med vores værdier og adfærdskodeks som kompas

 

Dedication

Ved at være en virksomhed med fokus på mennesker, er en af vores største styrker entusiasmen og engagementet hos alle vores folk. Gennem en forpligtelse til at være en lille smule bedre i dag, end vi var i går, bringer vi det bedste frem i hinanden. Vi vokser som individer og som team til at forme vores virksomheds fremtid, hvilket bringer større værdi til vores klienter og deres kunder. Forandring er en konstant i vores verden, men vi fortsætter med at gå fremad.

 • Vi deler viden og best practice på tværs af organisationen
 • Vi er engagerede i og ansvarlige for vores egen udvikling
 • Vi gør en ekstra indsats og giver aldrig op

 

Solutions

Vores dedikerede medarbejdere tager på arbejde hver dag med ét mål, at løse problemerne for vores kunder og klienter. I sidste ende er det det vi har udrettet for vores klienter og deres kunder, der har størst betydning. Vores evne til at udvikle de bedste løsninger og skabe ægte win-win-scenarier er hvad der differentierer os på markedet. Gennem innovativ tænkning og handling overgår vi forventningerne og påtager os rollen som eksperterne for vores branche.

 • Vi fokuserer på resultater, ikke problemer
 • Vi samarbejder for at levere innovation til vores klienter
 • Vi stræber efter et højt niveau af kvalitet og professionalisme