Hvad er en afdragsordning?

Hvad er en afdragsordning?

En afdragsordning giver dig mulighed for at opdele din gæld i månedlige rater. Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om afdragsordninger - alt fra hvordan du opretter en plan til hvordan du bør følge op på den.

En afdragsordning er en plan for afvikling af din gæld. Ved at indgå en afdragsordning lover du at betale et bestemt beløb hver måned, for at dække den gæld du skylder.

Hvordan indgår jeg en afdragsordning?

Du kan ansøge om en afdragsordning via vores selvbetjeningsportal. Du kan også kontakte os og få hjælp af ​​vores rådgivere. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere afdragsordninger i alle sager. Muligheden for at indgå en afdragsordning afhænger af virksomheden du skylder pengene til, da vi er bundet af deres retningslinjer.

Hvilket beløb skal jeg betale?

Sammen med vores inkassorådgivere kan du aftale et månedligt beløb, der passer til din økonomiske situation. Du kan selv foreslå en plan eller bede om hjælp til at få en udformet.

Hvad sker der hvis jeg ikke betaler?

Hvis du ikke overholder de aftalte rater og forfaldsdatoer, er det måske ikke muligt at indgå en ny afdragsordning. Den gamle afdragsordning opløses automatisk og inddrivelsen af den resterende gældsbalance fortsættes. Husk derfor, at afdragsordningen skal være realistisk for din økonomi.

Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at betale?

Får du problemer med at betale et afdrag, eller hvis du på forhånd du ved, at du ikke kan betale som aftalt, er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt, så vi sammen kan se på, hvilke muligheder der er. Sørg for at kontakte os i god tid inden forfaldsdatoen.


Har du modtaget brev fra Intrum?

Log ind og ansøg om en afdragsordning

Har du modtaget et brev fra Intrum, kan også oprette en afdragsordning online, ved at logge ind på vores portal. Har du behov for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os