Hold dig opdateret omkring betalingsadfærd og inkasso  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at få nyttig viden, plus invitationer til webinarer direkte i din indbakke. 

Læs mere ›

Standard

Vores inkassokoncept bygger på “no cure, no pay”, som helt enkelt betyder, at du ikke betaler, før sagen er løst. Først når Intrum har opnået succes med at inddrive gælden, betaler du provision til os.

Få hjælp til at undgå inkassosager

Rådgivning og juridisk vejledning

Har du brug for råd og vejledning vedrørende inkasso- og rykkerprocesser, eller er du i tvivl omkring de juridiske forhold, kan vi hjælpe dig.

Vurdering af konkrete sager

Det kan være meget forskelligt, hvilket forløb der er mest fordelagtigt for både at sikre inddrivelse og bevaring af kundeforholdet. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvad den bedste fremgangsmåde er for netop din inkassosag - eksempelvis overvågning eller retslig behandling.

Få hjælp til inddrivelse af gæld

Inkasso

Når dine kunder ikke betaler, kan vi hjælpe dig med at inddrive gælden. Vi overtager hele dialogen med din kunde, og sikrer den rigtige indsats på det rigtige tidspunkt.

Jo hurtigere du kommer i gang med inkassoprocessen, jo større er sandsynligheden for, at du at få dine penge igen.

Konsulentservice

Inkassokonsulenterne besøger kunderne på deres adresse. I de fleste tilfælde opnår inkassokonsulenten en god dialog, som enten udmunder i direkte betaling, en afdragsordning eller en skyldnererklæring.

Da kunderne ikke altid er at træffe, når konsulenten kommer forbi, besøges adressen op til 6 gange.

Vores online portal giver overblik

Via Intrums onlineportal kan du få et overblik over dine sager og kommunikere med vores inkassorådgivere. Du kan både se aktiviteterne på den enkelte sag, samt få en samlet statistik for inddrivelsen.

Overvågning af kundernes gæld

I overvågningsforløbet (langsigtet inkassobehandling) holder vi løbende øje med ændringer i din kundes økonomi, og når denne forbedres, forsøger vi at indgå en aftale om betaling.

 


Kom igang allerede i dag

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for en uforpligtende dialog. Du kan også kontakte salgsafdelingen på tlf. 7027 7298.