Hvorfor bruge professionel inkasso

Det kan være en omstændig proces, at få penge for sine forfaldne fakturaer, og det er vigtigt, at det gøres korrekt - både i forhold til lovgivningen, og i at sikre fair behandling af kunden.

Inkassoprocessen indeholder flere forskellige trin, og involverer potentielt set en række instanser, hvis sagen går langt. Nogle gange er det nok at sende et brev eller en SMS, men andre gange skal vi involvere fogeden og retsvæsenet. Det kan derfor være en fordel, at få hjælp af en professionel partner.

Udover fordelen ved at have en partner, der kan håndtere det at få penge fra kunder, som ellers ikke havde betalt, giver inkasso din virksomhed flere økonomiske fordele.

Ved at benytte en professionel inkassopartner, bliver sandsynligheden for at kunden prioriterer at betale netop din faktura øget, og fakturaen bliver ofte betalt hurtigere. Inkasso er derfor et effektivt værktøj til at reducere kredittid, samt øge likviditeten. Herudover vil du ofte opnå en højere løsningsgrad (du modtager flere penge for dit udestående beløb), end ved at foretage inddrivelsesprocessen selv.

Fordele ved at benytte en professionel inkassopartner:

  1. Højere løsningsgrad
  2. Reduceret kredittid
  3. Øget likviditet
  4. Du kan fokusere på det, du gør bedst, i stedet for på inkasso

Med andre ord, gør inkasso det lettere at få gode finansielle rutiner i din virksomhed - vi hjælper dig gerne!