Betalingsservices

Med vores indgående kendskab til betalingsprocesser, kan vi hjælpe dig med få hurtigere betaling og minimere risikoen for forsømte betalinger.

Rykkerservice

Administration af fakturaer, betalingspåmindelser og rykkere kan både være tidskrævende og medføre, at du ikke fokuserer på din egen kerneydelse. Vi kan hjælpe dig med at få hurtigere betaling og minimere risikoen for forsømte betalinger, samtidigt med at du gør det du er bedt til.

Rykkerservice er baseret på vores indgående kendskab til betalingsprocesser, der vil hjælpe dig med at sikre en kompetent og effektiv rykkerproces, hvor betalingen kommer hurtigt og samtidig sikre et godt forhold til din kunde.

Intrum er et kendt brand inden for inkasso og kreditstyring, hvilket gør, at påmindelsen oftest bliver taget mere alvorligt, end hvis den kom fra din egen virksomhed. Ved at anvende Rykkerservice, viser du dine kunder, at du har en fastlagt plan for den videre proces, såfremt de ikke betaler.

Vores dybdegående forståelse for betalingsmønstre og betalingstendenser gør, at vi kan tilpasse designet og hyppigheden af rykkere individuelt.

  • Individuelt tilpassede betalingspåmindelser forbedrer kunderelationer
  • Du får gavn af Intrums stærke brand, som kan hjælpe til hurtigere betaling
  • Konsekvente og rettidige betalingspåmindelser.

Kontakt os

Ønsker du hjælp til inddrivelse af gæld hos dine kunder, er du velkommen til at kontakte os for forespørgsler omkring indgåelse af et inkassosamarbejde.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for en uforpligtende dialog, eller ring til os på tlf. 7027 7298

Samtykke er nødvendigt for at gemme og behandle dataene i denne formular.